Spring Tide + Four Blondes - Rock / Punk / Soul / Folk / 60's / 70's - vrijdag 15 november 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 15 november 2019

Spring Tide + Four Blondes

Rock / Punk / Soul / Folk / 60's / 70's

Spring Tide is een Haagse rockband met een verse sound. Invloeden van vroeger en nu, van rock en punk tot soul en folk! Komt dat zien!! De Goudse band Four Blondes speelt dansbare indie Rock&Roll geïnspireerd op de klassiekers uit de 60's, 70's en tegenwoordige indiepop, waarop je niet stil kunt blijven zitten. Feest gegarandeerd!

Spring Tide + Four Blondes
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

Spring Tide is een Haagse rockband met een verse sound. Invloeden van vroeger en nu, van rock en punk tot soul en folk! Komt dat zien!!
De Goudse band Four Blondes speelt dansbare indie Rock&Roll geïnspireerd op de klassiekers uit de 60's, 70's en tegenwoordige indiepop, waarop je niet stil kunt blijven zitten. Feest gegarandeerd!

*** Spring Tide ***

[Rock]

De vier jongens uit Den Haag hadden maar één doel toen ze deze band oprichtten, muziek maken precies zoals zij dat willen!

Met zanger/ gitarist Chet Moerland, gitarist Moos de Walle, bassist Billy de Walle en drummer Pim Buitenhek wilt Spring Tide hun eigen stempel in de muziekwereld drukken. Elk lid heeft zijn eigen muzikale achtergrond die ze samensmelten tot hun eigen songs. Deze liedjes variëren van dromerige pop tot stampende Rock 'n Roll!

Denk aan scheurende riffs, duellerende gitaren, catchy baslijnen en strakke drums waarmee ze je doen denken aan The Kinks,
The Beatles, Bruce Springsteen, Nirvana en Ryan Adams.

Met hun groeiende set hebben ze gespeeld in cafés zoals het Paardcafé en Lokaal Vredebreuk in Den Haag, The Waterhole in Amsterdam maar ook al in Zaal 3, Theater aan het Spui en theaterfestival De Parade.

Meer info:

https://www.facebook.com/SpringTideMusic/

*** Four Blondes ***
Neem een hippie, een metalhead, een hipster en een poëet. Neem lang, blond haar. Neem een goede dosis Rock & Roll. Mix dit allemaal samen en je krijgt de Goudse band genaamd Four Blondes! Een band geboren en getogen in de bar, met 4 gasten die de wereld een klein beetje lichtvoetiger willen maken.

Geïnspireerd door de klassiekers uit de 60's, 70's en tegenwoordige indiepop (denk aan The Velvet Underground, The Rolling Stones, Lou Reed en The Brian Jonestown Massacre) spelen zij dansbare Indie Rock&Roll waarop je niet stil kunt blijven zitten. Feest gegarandeerd!

Meer info:
https://www.instagram.com/FourBlondesBand/


Facebook event: https://www.facebook.com/events/2126110727484789/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 16 NOV.: Trenchcoat
ZA 20 APR.: Borderline
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2019 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.