The Limiters + Suburbs - Live & Stream | Wordt verplaatst - Rock - zaterdag 6 maart 2021 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda
StudioGonz en COVID-19: Corona Update StudioGonz

zaterdag 6 maart 2021

The Limiters + Suburbs - Live & Stream | Wordt verplaatst

Rock

The Limiters is een Haagse rockband, waarbij tijdens live shows de passie voor muziek het podium afknalt! Suburbs is een rockband uit Scheveningen en speelt stevige en gevoelige rockmuziek en heeft z'n roots in de jaren 80 en 90.

The Limiters + Suburbs - Live & Stream | Wordt verplaatst
StudioGonz

Zaal open: 19:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €7.50
Tickets Niet-leden VVK: €7.50

Tickets Leden: €5.00
Tickets Leden VVK: €5.00

koop tickets

The Limiters is een Haagse rockband, waarbij tijdens live shows de passie voor muziek het podium afknalt!

Suburbs is een rockband uit Scheveningen en speelt stevige en gevoelige rockmuziek en heeft z'n roots in de jaren 80 en 90.

*** The Limiters ***
[Rock]

Na een rumoerig jaar, zoekend naar een nieuwe sound, is The Limiters klaar om weer volop van zich te laten horen. De band is in 2014 opgericht onder de naam The Black Veins, bestaande uit Lesley Warendorff (zang),Benjamin Lampe (drums) en Josine van
der Splinter (bas).

Het afgelopen jaar heeft de band in stilte (in samenwerking met Erik Schurman - producer van o.a. Handsome Poets), gewerkt aan de nieuwe EP. Juni 2018 kwam de eerste single “Short Term Memory” uit. Deze single is online opgepikt door diverse blogs en playlists. De nieuwe single “Wrote You A Song” is begin november uitgekomen. In januari 2019 is de volledige EP "Somewhere in Between” uitgekomen.

The Limiters excelleert tijdens live shows, waarin de passie voor muziek het podium afknalt.

*** Suburbs ***
[Indie rock (wave)]

Suburbs is een rockband uit Scheveningen en bestaat sinds 1995. De band speelt stevige en gevoelige rockmuziek en heeft z'n roots in de jaren 80 en 90. Landelijk bekendheid werd verworven eind jaren 90 toen Suburbs De Grote Prijs van Nederland won. Vooral in de regio Den Haag werd Suburbs een van de toonaangevende bands en was een voorbeeld voor enkele daarna in Nederland doorgebroken Haagse bands. Meerdere singles zijn uitgebracht waarvan de meesten redelijk wat airplay op radio 3 hebben gekregen en een single die gecoverd is door Di-rect.

Deur open: 19:30
Start optreden: 20:00

Dit optreden wordt ook gestreamd. Tune in op: https://www.twitch.tv/studiogonz
(vanaf 20:00)


Facebook event: https://www.facebook.com/events/925315444572904/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


VR 12 MRT.: DJ Stream - DJ Thom
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2021 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.