Frozen Steam + The Arthurs - A Tribute to Rock - zaterdag 24 februari 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 24 februari 2024

Frozen Steam + The Arthurs

A Tribute to Rock

Frozen Steam is: virtuoos gitaarwerk, een beukende ritmesectie en een zanger die van elk optreden een happening maakt. Come and check it out yourself! The Arthurs is een alternative rockband uit Rotterdam en Amsterdam.

Frozen Steam + The Arthurs
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €7.50

Tickets Leden: €7.50
Tickets Leden VVK: €5.00

koop tickets

Frozen Steam neemt je mee naar de seventies met Aerosmith en Deep Purple, de eighties met The Cult en Lenny Kravitz, de nineties met Pearl Jam en de Red Hot Chili Peppers, de zero’s met de Foo Fighters en Franz Ferdinand en de tens met Triggerfinger en The Black Keys. Met tussendoor af en toe nummers die minder bekend maar muzikaal interessant en minimaal net zo goed zijn. Je hoort ook dingen die eigenlijk helemaal niet kúnnen: vijf nummers van AC/DC dwars door elkaar heen bijvoorbeeld.

Frozen Steam is: virtuoos gitaarwerk, een beukende ritmesectie en een zanger die van elk optreden een happening maakt.

Come and check it out yourself!

*** Over de band ***
Voorheen speelden ze in topbands als Gotcha! en de Jeroen van Koningsbrugge-band. Nu spelen ze, aangevuld met jong talent, hun favoriete rocksongs aller tijden – met hier en daar een verrassend muzikaal uitstapje. Stuwend, strak en met een grijns van oor tot oor.

Likkebaardend bogen zanger Wouter Helmink, gitarist Ivar Leliveld, drummer Jeroen Nieuwenhuizen en bassist Boudewijn Geels zich in het voorjaar van 2019 over de menukaart van vijftig jaar rock. ‘We moeten de band worden voor wie we zelf echt álles wat we die avond óók hadden kunnen doen zouden afzeggen,’ zeiden ze tegen elkaar.Kortom: de lat lag hoog.

Dat ze die band geworden zijn, hebben ze inmiddels van Gouda tot Leeuwarden bewezen. Dit mede dankzij aanwinst Andy Bouderij. Andy is vergroeid met zijn Gibson Les Paul en vers afgestudeerd aan het conservatorium in Haarlem.

Als je het geluid van een hyper-energieke gitaarband af en toe ook nog kunt larderen met een virtuoze toetsenpartij – een bonuskwaliteit van vocalist Wouter – dan héb je wat.

Meer info:
https://frozensteam.nl/ 
https://www.facebook.com/FrozenSteamband/ 

*** The Arthurs ***

The Arthurs is een alternative rockband uit Rotterdam en Amsterdam. In hun muziek zijn 
invloeden te horen van bands uit uiteenlopende tijdperken, zoals The Smiths, The Doors, Nirvana, Pixies en Radiohead, maar het viertal onderscheidt zichzelf vooral door een eigen stijl en sound.

De band werkt momenteel, na de twee eerder goed ontvangen albums ‘When 
I’m Sane’ (2017) en ‘Glass’ (2021), aan een live EP én een derde studioplaat. Zij zullen in StudioGonz dan ook nieuw werk laten horen! The Arthurs was al te zien op festivals als Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Westerpop, Big Rivers en Nacht van de Kaap en de band speelde o.a. ook in het voorprogramma van de Engelse new waveband Fischer-Z in De Boerderij. Op 16 maart is de band ook te zien als voorprogramma van de Engelse rockband The Subways in Rotown Rotterdam. Hun nieuwe bassist Boudewijn Geels zal deze avond zowel met The Arthurs als Frozen Steam het podium van StudioGonz gaan rocken!

https://www.soundofthearthurs.com 
https://www.facebook.com/soundofthearthurs 
https://www.instagram.com/the_arthurs_official 

Facebook event: 
https://fb.me/e/3gQ7PYXzG 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2023 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.