Corona Update StudioGonz - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda
StudioGonz en COVID-19: Corona Update StudioGonz

Nieuws

Corona Update StudioGonz

Geplaatst: zondag 15 maart 2020


Corona Update StudioGonzCorona Update StudioGonz

*** 25-06-2021*** We mogen weer open! 

Vanaf 26 Juni opent StudioGonz de deuren weer voor iedereen! Eerst nog met de 1,5 meter afstandsmaatregel, en later, wanneer iedereen de kans heeft gehad om ingeënt te zijn, met de Corona Check App. Daarover later meer. 

Wil je naar StudioGonz? Reserveer dan je kaartje en kom langs! Je reserveert een tafeltje voor 2 personen, we houden overal 1.5 meter afstand, en een mondkapje is niet (meer) verplicht. *** 14-10-2020 - StudioGonz voorlopig weer gesloten voor publiek - Check onze Live Stream Agenda! ***

Helaas (maar begrijpelijk) moeten wij, in verband met de nieuwe overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, de komende tijd onze deuren weer sluiten voor publiek.

We gaan echter wel proberen jullie weer van vertier & vermaak te voorzien via onze Live Streams tijdens de komende "blijf thuis" periode.

We proberen, waar mogelijk, de reeds geplande bandavonden om te zetten naar Stream Events. Verder gaan we de overige vrijdagen en zaterdagen weer los met Stream Events met bands, singer songwriters, pubquizen, spelshows, DJ party's en meer.

Hou onze website en socials in de gaten en tune in op op https://www.twitch.tv/studiogonz

Tot snel op de Streams van StudioGonz (en hopelijk daarna snel weer IRL)!

NB1: Indien je tickets hebt gekocht voor één van de komende events: we proberen deze te verplaatsen. Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Mocht het verplaatsen niet lukken, dan storten we vanzelfsprekend het aankoopbedrag van de tickets terug.

NB2: Wij zorgen voor de gratis toegankelijke streams bij jou thuis. Wil je ons steunen in deze situatie? Koop dan een (combi) lidmaatschap of doneer via:
https://www.studiogonz.nl/nieuws/48/Steun+StudioGonz+en+So+What%21+met+een+voordelig+combi-lidmaatschap *** 30-09-2020 - Vervroegde openingstijden ***

In verband met de nieuwe overheidsmaatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, ziet het ernaar uit dat de komende tijd bezoekers om 22:00 StudioGonz verlaten moeten hebben.

Om onze programmering toch zoveel mogelijk doorgang te laten vinden, hebben wij daarom gekozen voor een vervroeging van het tijdschema van de avond. De standaardtijden zijn voorlopig:

19:00 Deur open
19:30 Aanvang show
21:00 Einde show
21:30 Sluit

Houd onze website en facebook in de gaten voor de actuele openingstijden per event.

*** 05-09-2020 - Weer tickets aan de deur verkrijgbaar (mits niet uitverkocht) ***

De afgelopen tijd was het alleen mogelijk StudioGonz te bezoeken met een online voorverkoop ticket.

Vanaf heden is het ook weer mogelijk op de avond zelf tickets aan de deur te kopen. Hierbij dien je je wel te registreren met je contact gegevens. Verder blijven de overige extra regels zoals genoemd in onderstaande Corona Update van 05-07-2020 nog van toepassing.

Tip: We raden je echter aan je tickets zoveel mogelijk online in de voorverkoop te kopen. Door de beperkte bezoekerscapaciteit zullen events sneller uitverkocht zijn dan gebruikelijk,

Tot snel in StudioGonz!

*** 05-07-2020 - StudioGonz weer (deels) open! ***

De komende tijd is StudioGonz op veel avonden weer open voor publiek. Door de 1,5 meter regel wel met een zeer beperkt aantal bezoekers per avond.

In de komende periode gelden wel een aantal extra voorwaarden:

1) Alleen toegang met een voorverkoop ticket, verkrijgbaar via deze website. Je kan kiezen voor een 1-persoons of 2-persoons ticket. Je kunt dit kiezen bij je online bestelling in de stap prijssoorten:

- Als je een 1-persoons ticket bestelt, krijg je je eigen persoonlijke luxueuze plek/tafel.
- Als je een 2-persoons ticket bestelt, is deze geldig voor 2 personen en kan je bij elkaar aan dezelfde plek/tafel zitten. Kom in dat geval ook met z'n tweeën tegelijk aan.

2) Je krijgt een vaste zitplek voor de avond: een luxe bank, een luxe bartafel met barkrukken of een gezellige plek aan de bar.

3) De deur gaat 20:30 open en de optredens starten om 21:00. Je krijgt je plaats toegewezen door één van onze medewerkers. We vragen je om voor aanvang van het optreden aanwezig te zijn. Na 21:00 kunnen we je dus niet meer binnen laten.

4) Tijdens de avond wordt iedereen geacht alle gebruikelijke maatregelen in acht te nemen: houd 1,5 meter afstand van elkaar (tenzij je dus met z'n tweeën gereserveerd hebt), blijf thuis bij ziekteverschijnselen en was even je handjes als je binnenkomt.

Verder:
- De entreeprijzen voor bandavonden liggen iets hoger dan gebruikelijk (StudioGonzers krijgen nog steeds korting), omdat er maar zeer weinig publiek aanwezig kan zijn en we de optredende bands toch een kleine vergoeding willen bieden.

We zijn in ieder geval blij dat we weer iets kunnen doen en hopen jullie snel weer te zien in StudioGonz!*** 15-06-2020 - Nog even geduld AUB ***

Zoals jullie weten mogen poppodia vanaf 1 juni in principe weer open (voor max 30 bezoekers en vanaf 1 juli max 100 bezoekers).

Echter dient daarbij ook 1,5 meter afstand tussen iedereen aangehouden te worden en dat betekent dat er in onze zaal slechts een heel beperkt aantal bezoekers naar binnen zou kunnen.

Daarom hebben wij besloten voorlopig nog even "gesloten" te blijven. Wel zijn we hard bezig andere manieren te zoeken om toch weer iets te gaan doen.

Zodra daar meer over bekend is, laten we je dat natuurlijk weten via onze socials.

In de tussentijd streamen we er lustig op los, sowieso elke Donderdag en Zaterdag en incidenteel op andere dagen.

Dus check onze agenda op www.studiogonz.nl en kom zeker even een kijkje nemen op onze stream https://www.twitch.tv/studiogonz.

Tot snel!


*** 02-04-2020 ***

In deze bijzondere tijd zijn we voortaan elke donderdag van 20:00-22:00 online geopend via onze streams! Of tot later als het een iedereen nog zin heeft en het een leuk feestje is.

Met optredens van singer songwriters, pubquizen, spelshows, DJ party's en meer.

En bij speciale activiteiten zullen we ook op andere avonden online geopend zijn. Hou onze website en socials in de gaten!

Tune in op https://www.twitch.tv/studiogonz 

*** 20-03-2020 ***

Update: In verband met de onzekere situatie mbt het coronavirus is StudioGonz tot nader bericht gesloten.

*** 15-03-2020 ***

In verband met de ontwikkelingen mbt het coronavirus heeft StudioGonz het besluit genomen om t/m 31 maart geen evenementen plaats te laten vinden. Tot die tijd is StudioGonz dus gesloten.


De gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers en hun omgeving staat voorop.

Alle reeds geplande bands worden per mail geïnformeerd. We proberen met hen een vervangende datum te zoeken voor hun optredens.

Alle mensen die tickets hebben gekocht, worden via mail geïnformeerd. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor een nieuwe datum. Mocht het vinden van een vervangende datum niet lukken of je die dag niet kunnen, krijg je vanzelfsprekend je ticketgelden terug.

Wij wensen iedereen gezondheid toe in deze bijzondere periode en hopen jullie daarna snel weer te zien in StudioGonz!
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2021 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.