Noresign - Live Preview - Try out - donderdag 27 augustus 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 27 augustus 2015

Noresign

Live Preview - Try out

Gouda heeft de eer om als een van de eersten een glimp op te vangen van de innovatieve pop-opera Noresign. Op donderdag 27 augustus laat zangeres Muriel Kloek in Studio Gonz een voorproefje zien van haar show over vrouwelijkheid, vrijheid en seksualiteit.

Noresign
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €7.50
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €5.00

Dit event is geweest

“We hebben girlpower 2.0 gevat in een muzikaal verhaal ”, vertelt Muriel, zangeres en maker van het stuk.

Ze componeerde de muziek voor de 18 popsongs en ballads, en zal die zelf uitvoeren samen met vrouwelijke instrumentalisten en begeleid door danseressen.

Het wordt een rauwe, innovatieve show waarin de tien vrouwen op het podium symbool staan voor het feminisme anno 2015: krachtig, sexy en vrouwelijk.

Kunst en ondernemerschap

Muriel opereert op het snijvlak van kunst en ondernemerschap. De show is af, de repetities zijn net begonnen, en nu gaat Muriel de show ook zelf verkopen.

De investeringen voor het project komen niet uit subsidies maar uit het bedrijfsleven:

“We hebben een verdienmodel opgezet waarbij partners uit het bedrijfsleven graag willen meedoen omdat het thema van de show een specifieke doelgroep aanspreekt,

of omdat ze het gewoon leuk vinden natuurlijk.”

Deze preview wordt bijvoorbeeld mede mogelijk gemaakt door H5H Entertainment en StudioGonz uit Gouda: zij dragen met veel plezier bij aan het project van deze powergirls.

Tijdens deze preview krijgen belangstellenden de kans om een paar songs te horen in beperkte bezetting.

Uiteraard zal er niet alleen gezongen en gedanst worden, maar zal er onder het genot van een hapje en een drankje ook gelegenheid zijn voor een meet & greet met elkaar en met het team van Noresign.

De toegang is € 5.00 in de voorverkoop en €7.50 en wordt gebruikt ter ondersteuning van het project. Belangstellenden kunnen een kaartje kopen via de website van StudioGonz of kunnen zich aanmelden via contact@noresign.com of de facebook-pagina van Noresign.

contact@noresign.com

www.noresign.nl
Teaser: Lunatic Looking for Love


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.