Waar is StudioGonz? - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

Info

Waar is StudioGonz?

StudioGonz bevind zich in het pand van de voormalige garenspinnerij te Gouda.Ons adres:

StudioGonz
Turfsingel 36
2802 BC Gouda
Tel.: 0182-604954

Aan de achterkant van ons pand is het gratis parkeren, maar er is niet altijd evenveel plek. Daarom kan je er beter voor kiezen om te parkeren op de Vest, daar is een grote parkeerplaats, en maximaal 5 minuten lopen naar ons!

Met het OV zijn we ook goed te bereiken, vanaf station Gouda is het ongeveer een kwartiertje lopen naar ons, je kan ook buslijn 190 nemen, uitstappen op het Bolwerk, en vanaf daar naar ons lopen, dit is dan nog ongeveer 5 minuten lopen! Kom je met de fiets, dan parkeer je gewoon gratis bij ons voor de deur! (En lopend komen mag natuurlijk ook gewoon!)

Parkeren

Parkeren kan bij ons naast het pand. Hier zijn diverse parkeerplaatsen maar er is niet altijd plek. Wanneer er geen plek is, kan er voor de deur in/uitgeladen worden, waarna de auto in de buurt van StudioGonz geparkeerd kan worden. De parkeerplaatsen zijn gratis in de gehele wijk.

Zaal

Onze zaal bevind zich op de eerste etage van het pand en heeft een capaciteit van 220 personen, en is voorzien van climate control. Er kan geen gebruik gemaakt worden van een lift. De zaal beschikt over een eigen vaste licht en geluidsinstallatie en heeft een vaste bar aan de achterzijde van de zaal. Naast de zaal is de rookruimte te vinden, en via de foyer komt men bij de muntenbalie, toiletgroepen en garderobe.RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.