MEDEWERKERS GEZOCHT! - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

Nieuws

MEDEWERKERS GEZOCHT!

Geplaatst: maandag 21 maart 2022


MEDEWERKERS GEZOCHT!StudioGonz is op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te komen versterken!

StudioGonz is op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te komen versterken! Hieronder volgt een overzicht van de vacatures welke we op dit moment open hebben staan. Wanneer je interesse hebt in een van de functies, of meer informatie wilt weten hierover, dan kun je hiervoor altijd terecht bij iemand van het bestuur. Heb je nu het idee dat je op een andere manier onze organisatie kan versterken, en staat de functie er niet bij? Natuurlijk kan je dan ook gewoon even contact met ons opnemen! Natuurlijk zijn al onze vacatures zowel voor jongens, meisjes, heren en dames!

*LET OP! Al onze vacatures zijn uitsluitend vrijwilligersfuncties! Onze gehele organisatie bestaat enkel uit vrijwilligers!

Promotie
Als medewerker promotie draag je er zorg voor dat de PR campagnes gestart worden, dat het publiek ons weet te vinden, en heel Nederland weet dat wij er zijn en een hele toffe plek hebben om je avond uit te vieren!
Algemene medewerkers
Voor bar-, entree- en zaaldiensten, in de breedste zin van het woord! Over het algemeen zijn al onze medewerkers multi-inzetbaar! Dat maakt het bij ons superleuk als medewerker, je bent altijd met iets bezig wat je leuk vind om te doen!
Licht medewerkers
Als medewerker van het lichtteam draag je zorg voor alle verlichting binnen StudioGonz. Lichtshows tijdens de optredens van de bandjes, tijdens de DJ’s, en natuurlijk het uitlichten van de thema avonden. Het liefst heb je ervaring of weet wat te vertellen over DMX en stroomgebeuren. Uiteraard kunnen we je ook vanalles leren en wegwijs maken!
Geluidmedewerkers
Als geluidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het geluid. Soundchecken met de bands die optreden, verzorgen van de juiste aansluitingen voor de DJ’s en het inregelen en afstemmen van het geluid. Ervaring en kennis van zaken is een pré, maar uiteraard kunnen we je intern de kneepjes van het vak verder bijbrengen!
Programmeurs
Toffe bands boeken, geweldige DJ's neerzetten of leuke feesten organiseren in een gezellige omgeving?! Dat kan bij StudioGonz! Ter uitbreiding van het team is de programmeringscommissie op zoek naar diegene die het leuk vind om deel uit te maken en mede te bepalen wat er in StudioGonz wordt geprogrammeerd!
Overig
Denk je dat je op een andere manier ons kan helpen of een steentje bij kan dragen aan StudioGonz?! Ook dan zijn we altijd benieuwd naar je plannen! Mail ons gerust, of kom een keertje langs, en wie weet!RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.