StudioGonz Pas 2024 nu verkrijgbaar! - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

Nieuws

StudioGonz Pas 2024 nu verkrijgbaar!

Geplaatst: zondag 29 oktober 2023


StudioGonz Pas 2024 nu verkrijgbaar!Profiteer van alle voordelen als StudioGonzer en schaf de StudioGonz Pas 2024 aan! Een fikse korting voor (bijna) alle evenementen, toegang tot speciale feesten, gratis toegang tot de Café en Karaoke avonden en je steunt natuurlijk StudioGonz en de Goudse muziekscene!

Wat is StudioGonz?

StudioGonz is een onafhankelijke stichting, die geheel draaiende wordt gehouden door enthousiaste, vrijwillige medewerkers. StudioGonz is een jeugdsociëteit zonder commerciële doeleinden en zonder winstoogmerk. Wij willen fungeren als opstappodium voor beginnende bands, maar we stimuleren ook allerlei creatieve activiteiten zoals jamsessies, thema avonden, spellenmiddagen en natuurlijk optredens van (regionale) bands en DJ’s! 

Daarnaast wilt StudioGonz een plek zijn waar je gezellig kan feesten met vrienden, nieuwe mensen kan leren kennen en waar iedereen welkom is. Omdat wij draaien zonder structurele subsidies kunnen we onafhankelijk blijven en onze eigen gang gaan. Onze stichting wordt gesteund door donateurs die de naam StudioGonzer meekrijgen. Als StudioGonzer steun je StudioGonz met 25 euro per jaar. Daarvoor krijg je een StudioGonz Pas waarmee je korting op de entreeprijzen krijgt, een gratis cashless pas, toegang tot sommige besloten feesten en kan je zelf feesten organiseren. We hanteren een minimum leeftijd van 14 jaar. Incidenteel zijn er evenementen met een andere leeftijdsgrens; dit wordt dan duidelijk vermeldt op onze website.

StudioGonzer worden

Bij de entree kun je op vertoon van legitimatie direct StudioGonzer worden. Je StudioGonzPas wordt dan direct gemaakt. En voor het geld hoef je het niet te laten...
De tarieven voor 2024:
  • StudioGonz Pas (voor nieuwe StudioGonzers): € 20,- (inclusief de laatste 2 maanden van 2023)
  • idem, StudioGonz Pas online bestellen: € 20,- (inclusief de laatste 2 maanden van 2023)
  • StudioGonz Pas (voor huidige StudioGonzers): € 20,- (verlengen mogelijk t/m 31-12-2023)
  • idem, StudioGonz Pas online verlengen: € 15,- (verlengen mogelijk t/m 31-12-2023)

Je kunt je StudioGonz pas dus ook online bestellen of verlengen. Klik dan hier:

>>> hier te bestellen <<<

Als je online bestelt ontvang je een e-ticket. Kom langs om deze om te ruilen voor een StudioGonz pas. Deze wordt direct gemaakt. Het enige wat je hoeft te doen is je legitimatie meenemen.

Heb je al een pas en wil je meer informatie? Kijk op www.studiogonz.nl/pas.

Tot snel in StudioGonz!RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.