StudioGonz-Lidmaatschap - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda
StudioGonz en COVID-19: Corona Update StudioGonz

Info

StudioGonz-Lidmaatschap

Word nu lid en steun StudioGonz én So What!

Wil jij StudioGonz en So What! steunen in 2020 én weer zo snel mogelijk met korting naar leuke concerten en festivals? Word dan nu lid van StudioGonz én So What! of doneer. Met een combi-lidmaatschap help je onze vrijwilligers enorm en profiteer je van korting op tickets. Combi-lidmaatschappen zijn geldig tot 31-12-2021 en kosten standaard 30 euro. Wil je ons nog meer helpen? Dan kun je ervoor kiezen om meer te betalen voor je lidmaatschap. Zo steun je ons en geef je de Goudse muziekscene een podium.

Met een combi-lidmaatschap krijg je:

  • Korting op alle openbare evenementen van StudioGonz en So What;
  • Wekelijkse gratis toegang tijdens de exclusieve Donderslag in StudioGonz;
  • Jaarlijk gratis toegang tot diverse exclusieve feesten bij So What en StudioGonz;
  • Een cashless-betaalpas van StudioGonz die je online opwaardeert;
  • Korting op het verlengen van je lidmaatschap.
  • 2 euro korting op je ticket bij Filmhuis Gouda;
  • Korting op muziekgerelateerde voorstellingen bij De Goudse Schouwburg;

Neem een combi-lidmaatschap

Wil je onze organisaties echt een hart onder de riem steken? Wordt dan lid via de onderstaande link en doneer 5 euro extra of meer. De opbrengst wordt evenredig verdeeld onder StudioGonz en So What!

Word lid en doneer

Corona-update: alle StudioGonzer-lidmaatschappen verlengd tot en met 2021

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we in maart 2020 de deuren van StudioGonz een aantal maanden moeten sluiten. Als non-profit organisatie, werkende met alleen vrijwilligers, is dit geen makkelijke periode. Maar om ook nu onze StudioGonzers tegemoet te komen, zijn alle StudioGonzer-lidmaatschappen met een jaar verlengd. Daarbij bieden we nu een voordelig combi-lidmaatschap aan in samenwerking met So What!.

Ben je al lid van StudioGonz en wil je graag een upgrade? Bestel dan nu een voordelige upgrade van slechts 7,48 euro en word lid van beide podia.

Neem een upgrade

StudioGonzer-lidmaatschappen

Word officieel StudioGonzer tot en met 2021 voor slechts 20 euro! Daarmee krijg je alle voordelen van een lidmaatschap voor twee jaar voor de prijs van één jaar. Bestel je jouw lidmaatschap online? Dan kost het lidmaatschap maar 15 euro! Je helpt StudioGonz hier enorm mee en je verdient het terug via de korting op je tickets. 

Word nu StudioGonzer

Je eigen StudioGonzPas

Nadat je StudioGonzer bent geworden, ontvang je een E-ticket. Hiermee kun je jouw eigen StudioGonzPas ophalen bij je eerstvolgende bezoek aan de muntenbali in StudioGonz. Vergeet niet even je legitimatie mee te nemen. Die hebben we nodig om te verifiëren dat jij het echt bent. Vervolgens activeer je online je StudioGonzPas door hem met je e-mail te koppelen aan je account.

Tot snel in StudioGonz en So What!
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2020 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.