StudioGonz als stageplek - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

Info

StudioGonz als stageplek

StudioGonz is een erkend leerbedrijf, ingeschreven en aangemeld bij onder andere Ecabo. Er zijn altijd stageplaatsen beschikbaar, passend bij diverse opleidingen! Als je hier meer informatie over wilt, neem dan contact op met een van onze bestuursleden.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

StudioGonz heeft weer stageplekken beschikbaar! 

Licht

Je moet licht kunnen bedienen en eventuele storingen op kunnen lossen. Als je dingen wilt weten kun je dit altijd vragen. Nieuwe ideeën inbrengen en eventueel (in overleg) realiseren. Als je het leuk vind zou je doordeweeks met anderen aan de slag kunnen met het licht. Bijvoorbeeld oefenen of onderhoud. Daarnaast mag je ook je eigen draai geven aan vanalles, meedenken, en wordt je mening zeer op prijs gesteld! Goed voor je ervaring en contacten

Geluid
Je moet overweg kunnen met een geluidstafel en begrijpen hoe de installatie in elkaar zit. Bijvoorbeeld het uitversterken van een DJ of van bandjes zijn veel voorkomende dingen. Goed voor je ervaring en contacten.

Marketing en evenementenorganisatie

In de dynamische wereld van onze veelzijdigheid van events, leren we je alles! Van begin tot eind! Je kijkt mee, krijgt een kijkje in onze keuken, en mag meedenken over de aankomende events. Daarnaast ga je ook aan de slag met het organiseren van je eigen events, die je geheel naar eigen inzicht in mag vullen! Super uitdagend, veel vrijheid, een gezellig team, en veel afwisseling!

AKA stages

Als AKA student kan je bij ons aan de slag op diverse werkplekken, en leer je tijdens je stage verschillende onderdelen van onze organisatie. Dit is in de breedste zin van het woord. En vind je het ene niet leuk? Dan kies je in overleg met ons iets dat meer bij je past! Veel keuzes, veel kansen, en een enorme boost voor je ervaring!

 

Is dit de stage die je zoekt? Mail dan even naar info@studiogonz.nl !
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.