Medewerkers - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

Info

Medewerkers

Medewerker bij StudioGonz worden, wie wilt dat nou niet?! Heb je wat tijd over, en lijkt het je leuk om het gezellige team vrijwilligers van StudioGonz te komen versterken, voel je dan meer dan welkom! Medewerkers krijgen de StudioGonzPas gratis en helpen StudioGonz draaiende te houden. Al onze medewerkers zijn de motor achter onze organisatie. Samen met het bestuur, ook allemaal vrijwilligers, zorgen we er voor dat we onze bezoekers elk weekend weer een fantastische avond uit bieden!

Er zijn uiteenlopende functies, de meest voor de hand liggende zijn natuurlijk de avonddiensten, waarbij je afwisselend bij de entree, bar en zaal word ingezet. Andere medewerkersfuncties zijn in bepaalde commissies die allerhande taken op zich nemen zoals: de themacommissie, de programmeringscommissie, de medewerkerscommissie, en de PR commissie.

Natuurlijk heb je als medewerker van StudioGonz ook een hoop leuke voordelen!Door het uitgebreide scala aan functies kan je in StudioGonz bepaalde vaardigheden leren die wellicht ook goed op je CV zouden staan. Denk aan zitting in het bestuur, lichtman/vrouw, geluidsman/vrouw, barman/vrouw en meer van dat soort functies. Op de vacaturepagina vind je een overzicht van de openstaande vacatures waar we op dit moment naar op zoek zijn. Als hier niet tussen staat wat je zoekt, en toch medewerker wilt worden, dan kan je natuurlijk altijd langskomen voor een vrijblijvend informatiegesprek met een van onze bestuursleden of medewerkers!RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.