All Comes Down + Deliberate Jeopardization + foute DJ (maar dan erger) - Feest! - zaterdag 19 september 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 19 september 2015

All Comes Down + Deliberate Jeopardization + foute DJ (maar dan erger)

Feest!

Deze avond ga je echt niet snel vergeten!

 Gratis entree!
All Comes Down + Deliberate Jeopardization + foute DJ (maar dan erger)
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur


Dit event is geweest

*UPDATE!* 

Helaas hebben we moeten vernemen dat een van de bandleden van Rouge United behoorlijk ziek is en de band vanavond niet kan komen optreden. We vinden dit erg jammer, maar gezondheid gaat natuurlijk voor! We hopen snel een nieuwe datum te kunnen plannen voor een vet optreden van Rouge United. De rest van komende avond blijft ongewijzigd!

Het programma wordt verder gevuld door de band Deliberate Jeopardization!

Voor deze speciale avond komen de Belgische Rouge United en lokale All Comes Down terug naar StudioGonz! Tijdens de afterparty zal de Foutje DJ weer heule foute muziek draaien! Waarom is het speciaal? Omdat twee vrijwilligers deze avond hun (nog niet) verjaardag vieren! Dat betekent sowieso een goed feestje!

Rouge United (cancelled)
Een sexy bite, een kneepje heaviness, een kleine dosis humor en een paar geheime kruiden maakt de female fronted Rouge United een stevig potje pop-rock!

No matter where, no matter when, there’s no time to waste. They rock with style! Just like the lemon after your tequila!

All Comes Down
Eigenzinnige rock met stevige riffs en meeslepende zang, dat is All Comes Down. De tegendraadsheid, no-nonsense attitude en de diversiteit aan invloeden, maakt de band tot een uniek geheel in de alternatieve rock scene

Foute DJ

Als je denkt: YMCA. Dan zit je verkeerd. Als je denkt: Q Music top 100 foute hits, dan zit je ook fout. Wat je wel kan verwachten?! Alles! Alles in de breedste zin van het woord, van Led Zeppelin tot de indische waterlelies, en net op het moment dat je denkt: Gekker dan dit, fouter dan dit, dat kan niet, dan weet onze exclusive VIP huis DJ je humeur nog verder te verpesten door het nog erger te maken dan het al is! En toch denk je: Dit had ik niet willen missen!


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1690791664485476/



All Comes Down - Perceptions



Deliberate Jeopardization - Shot in the Dark






StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 20 SEP.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.