Spartan + Sacred Gate - Metal songs over helden, goden en meer! - zaterdag 12 december 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 12 december 2015

Spartan + Sacred Gate

Metal songs over helden, goden en meer!

Spartan zal samen met de Duitse band Sacred Gate een toffe avond vol metal muziek verzorgen!

Spartan + Sacred Gate
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €4.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

Spartan zal samen met de Duitse band Sacred Gate een toffe avond vol metal muziek verzorgen!

Sacred Gate is een traditionele heavy metal band uit Mönchengladbach, West Duitsland. Op 24 september 2011, bracht de band een eigen geproduceerde EP “Creators of the Downfall” uit dat veel goede kritieken en reviews had gekregen. Hun tweede album, “Tides of “War, is een album wat gerelateerd is aan “de strijd van Thermopylae” in 480 BC in Griekenland. Geen verrassing qua keuze, de oprichters zijn immers zelf van Griekse afkomst.

Het nieuwe album is ongetwijfeld een meer dan een epische volwassen album. Hun eigen stijl is hier mee gecreëerd, enkele (grote) stappen verwijderd van hun grote idool, IRON MAIDEN.
Het verhaal over de Spartanen en hun vijandelijke, heldhaftige strijd voor de vrijheid is geschreven, op een echte doordringende manier. Niet met alleen woorden, maar ook met muziek, sterke melodieen, een ruwe stem, uitstekend gitaarwerk en rotsvaste ritme.

Als bonus wordt Spartan hierbij vergezeld door niemand minder dan Bas Gijzen (Gorged/ex-Ecocide) op de drums, dus dit belooft een zeer bijzonder optreden te worden!

Spartan wordt beïnvloed door verschillende stijlen metal, en laten krachtige, beukende maar toch ook melodieuze klanken horen. Ze zijn geïnspireerd door verhalen uit de Griekse mythologie, en hun nummers omvatten heldhaftige veldslagen, helden, goden en halfgoden, en zijn rijk aan symfonieën uit vervlogen tijden. De muziek wordt gekenmerkt door de krachtige vocalen, waarin het vertellen van epische verhalen een grote rol speelt. Dit alles zorgt ervoor dat Spartan opvalt tussen de meeste hedendaagse metal bands, en een ervaring zal zijn die je niet snel zult vergeten!


Facebook-event: https://www.facebook.com/events/105884099771620/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 13 DEC.: Lounge & Gaming
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.