Mini-VIC Fest Procreation + Amorgen + Dauthuz - Vuige metal avond! - vrijdag 18 december 2015 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 18 december 2015

Mini-VIC Fest Procreation + Amorgen + Dauthuz

Vuige metal avond!

Vrijdag 18 december organiseert StudioGonz in samenwerking met Doc Holiday Music Productions een vuige metal avond met Procreation, Dauthuz en Amorgen!

Mini-VIC Fest Procreation + Amorgen + Dauthuz
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €8.00

Tickets Leden VVK: €6.00

Dit event is geweest

Procreation uit Zwolle en Stadskanaal is actief vanaf 2012 en speelt vuige deathmetal met thash- en blackmetal invoeden. De muziek kent veel variatie, naast brute riffs en grunts is er ruimte voor melodieus gitaarwerk. In eigen beheer nam Procreation eind 2014 het goed ontvangen debuutalbum ‘Ghostwood’ op. De plaat is opgepikt door het beruchte Vic Records label en krijgt een officiële uitgave in 2016. In de tussenliggende tijd timmerde Procreation live stevig aan de weg in Nederland en mocht de band zijn kunsten laten zien in Duitsland en Denemarken.

Amorgen’s epische orkestraties en death metal nemen je mee op een reis door verlaten landen. Amorgen bestaat sinds 2006 en heeft al tientallen shows gegeven in Nederland en al vele wedstrijden mee gedaan. Hun muziek is een mengsel van progressieve, melodische, death, black en folk metal met atmosferische orkestraties!

De leden van deze nieuwe deathmetalformatie, Dauthuz, (met roots in Disavowed, Nembrionic, Consolation, Unlord, Violent Demise en Obsidian) hebben in hun vorige bands zowat alle podia en festivals in Europa aangedaan. Met Dauthuz gaan de heren terug naar de basics van metal met een vertaling naar hoe dit anno 2015 dient te klinken. Dauthuz zal de huidige generatie metalheads bestoken met deathmetal zoals het eigenlijk bedoeld is: LOMP, ZWAAR en HEFTIG! De band is momenteel de laatste hand aan het leggen aan hun eerste EP die in Januari 2016 uit zal komen.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1643272762609506/

Deze avond wordt in samenwerking met Doc Holiday Music Productions tot stand gebracht. 
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 19 DEC.: American Roadshow
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.