DocFest l - DocFest Metal Meeting in StudioGonz - zaterdag 23 januari 2016 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 23 januari 2016

DocFest l

DocFest Metal Meeting in StudioGonz

Op zaterdag 23 januari presenteert Doc Holliday Music Productions: Doc Fest Metal Meeting! Met onder andere: Sin7Sins – Dead End – Ann my Dice – MxRCxL – Laid to Waste

DocFest l
StudioGonz

Zaal open: 14:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €8.00

Tickets Leden VVK: €6.00

Dit event is geweest

Het gevoel van de jaren ‘80/’90 komt helemaal terug. Of je nou liefhebber bent van Trash, Doom of Death metal, op dit Fest ga jij je helemaal thuis voelen.

Beginnende bands krijgen een podium, maar ook grote bands die hun sporen al hebben verdiend gaan optreden! Op 23 januari brengen we je maar liefst 7 bands!

Dit Fest is niet een op zichzelf staand gebeuren. Nee, er zijn inmiddels zijn er al meerdere zalen (o.a.De Bunker in Gemert), die enthousiast meewerken aan het verwezenlijken van Doc Fest’s door heel Nederland. Er zal, ongeacht welk Doc Fest je ook bezoekt, herkenning zijn. De verbroedering door middel van de muziek is de kracht van Doc Fest. Naast muziek, food&drinks, is er ook een metal market en kun je verschillende gadgets winnen! De droom die we uiteindelijk gaan verwezenlijken is een groot 3-daags, open air, metal festival! Samen met gelijkgestemden een groot muzikaal feest bouwen waarbij het ‘coming home’ gevoel de fundering is!

Bands playing from 14.30 till 01.00 uur, daarna afterparty!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1692394417673501/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.