DocFest met Ceremony, Phrenetix en meer! - Paper Doll Decay & Lithuania zijn er ook - donderdag 17 maart 2016 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 17 maart 2016

DocFest met Ceremony, Phrenetix en meer!

Paper Doll Decay & Lithuania zijn er ook

DocFest met Ceremony, Phrenetix en meer!
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 01:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €8.00

Tickets Leden VVK: €6.00

Dit event is geweest

Deze donderdagavond mag als een vreemde avond gezien worden, maar de kans om de geweldige band Phrenetix uit Lithouwen in huis te hebben wilde we toch niet aan onze neus voorbij laten gaan.

In eigen land en omstreken al een behoorlijk gevierde band, ook al bestaat deze band uit jonge leden, ze hebben reeds op grote festivals gestaan en hun sporen met hun 2de cd FEAR wel ruimschoots verdiend., heavy thrash die door zangeres Lina met zeer veel enthousiasme de zaal in geschreeuwd wordt… hou je van ouwe Kreator , Sodom en consorten zou ik zeker deze band gaan bekijken.

Uiteraard willen we er weer een top avond van maken, en daarom hebben we ook de herintredende old skool mannen van CEREMONY aan de line-up toegevoegd, binnenkort zal via Vic Records hun oude werk, aangevuld met nieuw werk het levenslicht gaan zien, de verwachtingen zijn hoog, maar de onlangs gegeven try-out is als een bom ingeslagen en geeft de band nog meer de drive om weer als vanouds te knallen .

Als headliner hebben we vanavond nederlands trots PAPERDOLL DECAY op de planken staan, deze vette death metal band, met niemand minder als Neerlands beste Grunter Janneke de Rooij op zang heeft ook deze donderdag zin om te laten zien dat naar de Gonz komen vele malen beter is als thuis op de bank hangen…. !!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/967465283339589/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.