Diviner + La Ventura - Heavy metal en gothic metal - zondag 2 oktober 2016 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zondag 2 oktober 2016

Diviner + La Ventura

Heavy metal en gothic metal

 Vanwege de popronde in Gouda op deze dag, is dit event ook gratis te bezoeken!
Diviner + La Ventura
StudioGonz

Zaal open: 15:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 17:30 uur


Dit event is geweest

Deze zondag is een bijzondere dag! Waarom? Omdat we 's middags de Griekse metal band Diviner en de Nederlandse La-Ventura official bandpage hebben staan en daarna gelijk de popronde van Gouda!


De Griekse heavy metal band DIVINER kan met recht een verrassing worden genoemd. Het debuut-album ‘Fallen Empires’ kreeg afgelopen jaar buitengewoon goede recensies en de band dook op in jaarlijstjes van recensenten (o.a. Aardschok). De eerste officiële videoclip ‘Evilizer’ is in drie maanden tijd 25.000 keer bekeken. 

"Het toonaangevende metal-webzine Lords Of Metal omschrijft het als volgt: ,,De muziek klinkt vrij stevig en heeft een heerlijk duistere lading, maar er is ook voldoende ruimte voor melodie. Daardoor is de muziek niet alleen afwisselend, maar verliest tegelijkertijd niks aan kracht.’’ (80/100)"

La Ventura, de Zeeuwse gothic-metal band, heeft eind 2015 een mooi nieuw mini album "2.0" uitgebracht. In 2014 en 2015 heeft La Ventura onder andere op Metal Female Voices Fest en FemME gespeeld waar ze hun naam goed hebben gevestigd. StudioGonz is trots dat ze weer naar ons podium terugkeren!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/321672894835128/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 2 OKT.: Popronde Gouda
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.