My Silent Wake (UK), Slechtvalk (NL) & Undeceived (BE) - Doom / Death / Black Metal - zondag 15 januari 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zondag 15 januari 2017

My Silent Wake (UK), Slechtvalk (NL) & Undeceived (BE)

Doom / Death / Black Metal

My Silent Wake (UK), Slechtvalk (NL) & Undeceived (BE)
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 23:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €8.00

Tickets Leden VVK: €6.00

Dit event is geweest

My Silent Wake (UK)

Gestaag heeft de Engelse doom-band My Silent Wake de voorbije tien jaar gewerkt aan hun reputatie. En nog steeds ziet de band de trouwe fanschare groeien. De catchy doom voorzien van wat death-metal invloeden en de sterke live-optredens maken dat liefhebbers simpelweg niet om My Silent Wake heen kunnen.

In januari 2017 doet de band opnieuw een korte tour door Nederland en Duitsland, waarbij de afsluitende show wordt gegeven in StudioGonz in Gouda. Deze stad maakt voor het eerst kennis met My Silent Wake.

My Silent Wake ontstond in 2015 onder aanvoering van zanger/gitarist Ian Arkley (Seventh Angel, Ashen Mortality, Paramaecium). Er volgende een reeks bezettingswijzigingen, maar de band wist met regelmaat nieuwe albums uit te brengen. Zo verscheen er een split-album met The Drowning, en werd het album ‘IV Et Lux Perpetua’ ondersteund met een Europese tour samen met In Vain.

In Nederland is My Silent Wake altijd een graag geziene gast geweest op podia en festivals. Zo was de band te zien op Dutch Doom Days in Rotterdam, het Brainstorm Festival in Apeldoorn en afgelopen jaar op het Mauce Fest in Almelo. Recent sloot keyboardspeler Simon Bibby (Seventh Angel) zich aan bij de band en werd er getourd met Draconian. My Silent Wake heeft alles in huis om in Gouda voor een geslaagde avond te zorgen.

Slechtvalk (NL)

Met de release van het nieuwe album ‘Where Wandering Shadows and Mists Collide’ zijn alle ogen weer op Slechtvalk gericht. De death-black formatie behoort sinds jaar en dag tot de toonaangevende Nederlandse bands in het genre. Het nieuwe album bewijst opnieuw dat Slechtvalk een band is om nog altijd serieus rekening mee te houden. Furieuze black-metal en opzwepende death-metal wisselen elkaar in hoog tempo af.

Slechtvalk begon eind jaren negentig als eenmansproject van zanger/gitarist Shamgar. Met de release van het debuut ‘Falconry’ viel zijn project in positieve zin op en het duurde niet lang voordat een volwaardige band werd geformeerd. Middels het album ‘The War That Plagues The Lands’ vestigde Slechtvalk zich definitief in de top van het genre. Het album stond drie maanden lang in de top-3 van de LowLands Top-50.

Als eerste extreme Nederlandse band nam Slechtvalk vervolgens een volwaardige DVD op. Ook volgden er succesvolle albums als ‘At The Dawn Of War’ en ‘A Forlorn Throne’. Tevens tourde de band diverse keren door Europa en groeide Slechtvalk uit tot een graag geziene gast op internationale festivals. Dat de band desondanks een kleiner podium als StudioGonz niet schuwt, bewijst Slechtvalk met hun show op zondag 15 januari.

UNDECEIVED (BE)

De in 2007 gestarte band Undeceived is aan de line-up toegevoegd! Afgelopen jaren hebben ze veel optredens gedaan en nu staan ze vanavond in StudioGonz! Zoals ze zelf zeggen:

"Be not deceived; God is not mocked: for whatsoever a man soweth, that shall he also reap. Gal.6:7"

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1777388862512790/

My Silent WakeSlechtvalkUndeceived


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 15 JAN.: Spellenmiddag
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.