Crimson Moonlight (S) + Vardoger (N) + Wolfer (NL) - Death metal - zaterdag 18 maart 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 18 maart 2017

Crimson Moonlight (S) + Vardoger (N) + Wolfer (NL)

Death metal

Crimson Moonlight (S) + Vardoger (N) + Wolfer (NL)
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €12.50
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden VVK: €8.00

Dit event is geweest

Crimson Moonlight (S)
Death/black metal

Crimson Moonlight viert dit jaar het 20-jarig bestaan van de band. De Zweden begonnen ooit als black-metal band, maar schoven later meer en meer op richting de death-metal. Invloeden uit het vikingtijdperk en de toevoeging van orthodoxe symboliek maken het plaatje compleet. Hoewel het debuut-album ‘The Covenant Progress’ meteen insloeg als een bom – zo beoordeelde Rock Hard het album met 9,5/10 punten – is Crimson Moonlight altijd meer in de underground blijven hangen. De bandleden doen slechts sporadisch optredens en tussen de diverse albums zitten steevast de nodige jaartjes. In het verleden was Crimson Moonlight diverse keren op grotere podia in Nederland te zien, maar de laatste keer dateert alweer uit 2014. In maart doet de band een klein tourtje door Europa en de show in StudioGonz isdit keer het enige optreden in Nederland! Niet te missen!

Vardøger (N)
Progressive death-metal

Het Noorse Vardøger verraste vriend en vijand afgelopen jaar met de release van ‘Ghost Notes’, het eerste volledige album van de band die toch al sinds 1996 actief is. In de beginjaren maakte Vardøger snel furore dankzij de release van ‘Whitefrozen’, een EP met daarop catchy viking/black-metal. Op het nieuwe album varen de Noren echter een heel andere koers. Vardøger richt zich tegenwoordig op progressieve death-metal. De band is erin geslaagd met ‘Ghost Notes’ een topalbum af te leveren, dat wereldwijd erg goede reviews mocht ontvangen. Afgelopen november was de band voor het eerst in Nederland te zien. Als co-headliner reizen de Noren in maart mee met Crimson Moonlight door Europa, waarbij de show in StudioGonz het enige Nederlandse concert is!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/587068578155668/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZO 19 MRT.: Spellenmiddag
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.