Morgarten (CH) + Bloodgod (NL) - Folk-black metal & death metal - zondag 3 september 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zondag 3 september 2017

Morgarten (CH) + Bloodgod (NL)

Folk-black metal & death metal

Morgarten (CH) + Bloodgod (NL)
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €3.00

Dit event is geweest

De Zwitserse folk-black metal band Morgarten speelt zondag 3 september in StudioGonz. Support is de Nederlandse death-metal band Bloodgod.

Hoewel de heren van Morgarten nog altijd jong zijn timmert de band al geruime tijd aan de weg. Eind 2015 speelde de band voor het eerst buiten thuisbasis Zwitserland en werd de band opgemerkt door een groter publiek. Er volgden kleinere tours door Europa, waarbij de band in Nederland is uitgegroeid tot een graag geziene band.

Zo serieus als het genre mag klinken, zoveel plezier hebben de Zwitsers op het podium. Van ieder optreden maken zij een feest waarin venijnige black-metal zich afwisselt met aanstekelijke folk-deuntjes. Hoog tijd om dat geluid te laten klinken op het podium van StudioGonz.

De Nederlandse death-metal band Bloodgod timmert ook serieus aan de weg. Het grote voordeel is dat de leden reeds ervaring opdeden in andere bands voordat ze Bloodgod oprichtten. Met hun opzwepende muziek weten zij het publiek perfect op te warmen voor Morgarten.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/824286547720704
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.