Leonov (NO) + Fantosh (NL) + Seven Spirits Burning (NL) - Post-rock/metal - donderdag 21 september 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

donderdag 21 september 2017

Leonov (NO) + Fantosh (NL) + Seven Spirits Burning (NL)

Post-rock/metal

Leonov (NO) +   Fantosh (NL) + Seven Spirits Burning (NL)
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €6.00
Tickets Niet-leden VVK: €5.00

Tickets Leden VVK: €3.00

Dit event is geweest

De Noorse post-rock/metal band Leonov keert terug naar Nederland. Eind 2016 deed de band voor het eerst ons land aan en liet daarbij een verpletterende indruk achter. Zodoende werd Leonov meteen opgepikt voor het grote FemME (Female Metal Event) in Eindhoven. Een dag eerder warmen de Noren zich vast op in StudioGonz in Gouda.

Leonov begon in 2010 maar het duurde tot 2014 voordat het debuut-album verscheen. Vanaf dat moment ging het snel met de band. De song ‘Tempest’ werd opgepikt door diverse radiostations en Leonov groeide uit tot een graag geziene gast op de podia in hun thuisland en krijgt de band inmiddels internationaal steeds meer voet aan de grond.

Muzikaal heeft de band zich laten inspireren door artiesten als Cult Of Luna, Godspeed You Black Emperor en Chelsea Wolfe. Momenteel werkt Leonov aan een nieuw album. De band kiest daarop voor een zwaarder geluid, maar blijft oog houden voor ‘big soundscapes’ en het toevoegen van andere muzikale genres aan hun sound.

In het voorprogramma staan twee Nederlandse bands, te weten Fantosh enSeven Spirits Burning. Fantosh timmert hard aan de weg met hun hardcore/metal sound, terwijl Seven Spirits Burning hun nieuwe EP komt presenteren.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1465376016889586
Leonov


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


VR 22 SEP.: StudioGonz Café
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.