Popronde Gouda - Met Mexican Surf, BEAUX en Voltage - zondag 1 oktober 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zondag 1 oktober 2017

Popronde Gouda

Met Mexican Surf, BEAUX en Voltage

Popronde Gouda
StudioGonz

Zaal open: 17:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur


Dit event is geweest

StudioGonz heeft deze avond de eer om drie geweldige bands een podium te bieden voor Popronde Gouda! Line-up:

18:15 Mexican Surf

20:00 BEAUX

21:45 Voltage

Mexican Surf is een Garage Rock band uit het fraaie en charismatische Oss. Je kan de geur van Unox al bijna ruiken. Harde arbeiders met een liefde voor feedback en een galmbak aan reverb waar je in kan verdrinken. Qua muziek kan je ze plaatsen bij The Cramps, Jay Reatard & The Mummies.Hun chaotische strakke set aan tropische garage surf punk laat mensen kruipen over de vloer van plezier, genot en dronkenschap. Ze molesteren graag een Piñata in jou bijzijn!

Beaux is een jonge indiepop band.  De liedjes hebben een fijn stemgeluid om bij weg te dromen en speelse melodieën om je nieuwe danspasjes op te oefenen.26 juni kwam de single 'I Don't Mind' uit. Deze zomerse track is regelmatig te horen op de radio en krijgt support van o.a. Giel Beelen en 3FM Dj Lex Uiting, die het “De festivalhit van 2017” noemde. 

Voltage is een  is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van southern bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zetten de vier brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1529314167082921
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.