Canvas + My only + Dock 83 + WRCKG - Hardcore/metalcore/punk - zaterdag 14 oktober 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 14 oktober 2017

Canvas + My only + Dock 83 + WRCKG

Hardcore/metalcore/punk

Canvas + My only + Dock 83 + WRCKG
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €7.00

Tickets Leden VVK: €5.00

Dit event is geweest

CANVAS (UK)
-
Canvas AKA abandofworry, is een band uit Engeland met een unieke sound. Hun muziek is het best te omschrijven als emotioneel en heel intens. Deze melodic hardcore band gaat niet uit de weg voor de heftige onderwerpen en stelt ze compleet bloot. Na al 1 album uit te hebben gebracht komt de band met een vervolg album met zelfs een nieuwe zanger. De band is constant op tour en dat zal ook zo zijn met de release van hun 2e album genaamd “WORRY”. 
Voor fans van: Dreambound, La Dispute, Casey en Being As An Ocean.


MY ONLY (UK)
-
My Only, ook uit Engeland, voelt zich thuis in hetzelfde genre maar dan met meer pop-punk invloeden. De band zou heeft eerder in Nederland gestaan als support act van POLAR in het Patronaat.
Voor fans van: Dreambound, Crooks en The Story So Far.


DOCK 83
-
Dock 83 is een (melodic) metal/hardcore band van eigen bodem. Ze staan ook wel bekend om hun uptempo, harde en energieke nummers en stage performance. Met al 3 EP’s en sindskort een Full Length op hun naam, draaien ze er zeker niet omheen. De band heeft ook al het podium mogen delen met bands zoals Stray From The Path, Lock & Key en veel meer.
Voor fans van: Counterparts, Parkway Drive, Hatebreed, 18 Miles

WRCKG
-
WRCKG (Wreckage) is een melodic-hardcore band uit Utrecht. Hun muziek is het best te omschreven als heel hard met een emotioneel randje. Van snelle riffs met harde breakdowns wisselt het af met emotionele spoken word stukjes. 
Voor fans van: Counterparts, Landscapes etc.

Facebook event: www.facebook.com/events/136090763673714/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.