Oskoed Slotters + Acid Attack + Bastard Sound - Punkrock - vrijdag 3 november 2017 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 3 november 2017

Oskoed Slotters + Acid Attack + Bastard Sound

Punkrock

Kom op 3 november naar Studio Gonz voor een avond vol Rock, Metal en Punk van de eigen kaasplank.

Oskoed Slotters + Acid Attack + Bastard Sound
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €2.00
Tickets Niet-leden VVK: €2.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Drie lokale jonge bands staan voor jullie klaar om er een vette avond van te maken met goede muziek en lekker bier!

Nadat afgelopen zomer een defecte airco roet in het eten gooide en er tot op het laatste moment gezocht werd naar een derde band lijkt nu niets de show meer in de weg te staan. Het zal in november ongetwijfeld onaangenaam koud en regenachtig zijn, waardoor het alleen maar fijn is om lekker in een broeierige zaal tegen elkaar aangpropt te staan. En bovenal hebben we nu ruim van te voren de line-up compleet!

De Oskoed Slotters spelen een exclusieve set vol eigen werk.
Je weet wel, die eeuwige openingsband die punkrock liedjes tracht te spelen. "Jullie moeten wel als eerste, is dat een probleem?", voor de slotters nooit! 
Wonderbaarlijk genoeg spelen ze deze avond als laatste. Of dat positief uitpakt is een interessant vraagstuk. Blijf lang genoeg hangen, dan zie je het vanzelf!
Leuke sidenote, Roan en Maarten gaan de woensdag voor deze show naar Metallica in Antwerpen. Mochten ze zich tijdens de show wat stoerder opstellen dan ze eigenlijk zijn en af en toe de kreet 'aah' achter een woord plakken (zoals woman'aah), dan proberen ze waarschijnlijk James Hetfield van Metalilca na te doen. Geef die twee jongens maar gewoon een biertje na de show en vertel ze hoe stoer ze waren, dan leven ze helemaal op.

Acid Attack zet een gevarieerde Heavy Metal-show neer, met covers uit alle era's van de Metalgeschiedenis. Na de goede ontvangst van 'The Jester' op het Ouwe Goudse Festival zullen een aantal andere eigen nummers op deze avond hun debuut maken om de set compleet te maken.

Bastard Sound: Dit 3-koppig powerhouse zal de avond openen met een mix van stevige en rustige alt./bluesrock; een selectie gouden klassiekers, eigen nummers en experimentele explosies. Ze zullen je proberen te verleiden, terwijl ze je kop van je romp proberen te verlossen. Jong, wild en achteloos.

Facebook event: www.facebook.com/events/275333366286440
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 4 NOV.: Death from Within
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.