Mo & The Stageanimals + 18 Strings - Rock 'n Roll & Blues - zaterdag 6 januari 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 6 januari 2018

Mo & The Stageanimals + 18 Strings

Rock 'n Roll & Blues

Mo & The Stageanimals + 18 Strings
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €8.00

Tickets Leden VVK: €6.00

Dit event is geweest

Mo & The StageAnimals bestaat uit muzikanten die hun sporen in de scene ruimschoots verdiend hebben. Zij hebben elkaar nu gevonden in deze super formatie. De band speelt met hart en ziel en maakt van elk optreden een waar feest!

Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock en lekkere rock&roll en country. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten! De zware donkere blues stem van Monique Verkerk gecombineerd met het enthousiaste spel van de muzikanten onderling, is een waar genot om te horen én te zien. De chemie tussen de gedreven en getalenteerde jonge gitarist Richard Junior Keizer en de ervaren en bevlogen gitarist Arand Hovakimian is uniek en zorgt voor gitaarspel waar de vonken van af spatten.
Met Richard Keizer (vader van Richard Junior Keizer) op drums en bassist Dirk Pauwels voegt deze ritme sectie niet alleen ervaring toe maar vormt het ook de steady heartbeat van de band. Last but not least is het warme originele Hammond geluid afkomstig van Alfred van Sprang.

Mo & The StageAnimals is een band die je niet wilt missen!
18 Strings, 2 voices, a drum kit and a hell of a lot of fun!!!

Na diverse keren gastoptredens gedaan te hebben bij elkaars optreden, besluiten Ron Baggerman en Rob Hendrikse dit tot iets blijvends te maken en ontstaat de formatie 18 Strings. De naam is ontstaan uit de optelsom van het aantal snaren op de twee bespeelde snaarinstrumenten die tevens de karakteristieke sound aan de band geven. 18 Strings Trio combineert de stijlen van beiden tot een nieuwe mix van rock, pop, blues covers afgewisseld met eigen werk. Samen met Tjeerd Klapwijk op drums nemen ze je mee op een muzikale reis door diverse stijlen.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1087887501346802/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.