Spinning Jazz Sessions - I.s.m. Cultuurhuis & de Kleischuur - zondag 25 maart 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zondag 25 maart 2018

Spinning Jazz Sessions

I.s.m. Cultuurhuis & de Kleischuur

Part 3: The Power Trio

Spinning Jazz Sessions
StudioGonz

Zaal open: 14:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 17:30 uur


Dit event is geweest
Jazzclub

In samenwerking met Cultuurhuis Garenspinnerij, StudioGonz en Restaurant de Kleischuur organiseren wij van januari tot en met mei 2018 iedere maand een jazzconcert met aansluitend een Open Podium voor zowel gevestigde muzikanten als aanstormend talent. Deze 'Spinning Jazz Sessions' vinden elke derde zondag van de maand plaats in StudioGonz tussen 14.30 uur en 17.30 uur. Aansluitend is er voor belangstellenden een speciaal Jazzdiner in Restaurant de Kleischuur. De sessies worden gecoördineerd door Arie Kuit, saxofoondocent in de Garenspinnerij. De toegang is gratis.

Concert

Het concert staat dit keer in in teken van The Power Trio, bezetting: 
Marcellino Vishnudatt: lead vocals, guitar & keyes
Carlos Breton Aguilar: bassguitar, backing vocals
Ruben van Boven: drums

Open podium Na dit optreden gaan alle remmen los met het talent wat Gouda e.o. rijk is. Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, is het belangrijk om je van te voren in te schrijven voor de sessie. Dat kan op info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Laat weten of je zingt of welk instrument je bespeelt en welk(e) nummer(s) je zou willen laten horen en stuur (uiterlijk een week van tevoren) een pdf met toonsoort en akkoorden.

 StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.