The Hague Invasion met Warborn Waste, Rages of Sin & Defazer - Modern Death Metal - zaterdag 3 maart 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 3 maart 2018

The Hague Invasion met Warborn Waste, Rages of Sin & Defazer

Modern Death Metal

Modern Death Metal

The Hague Invasion met Warborn Waste, Rages of Sin & Defazer
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €2.00

Dit event is geweest

Warborn Waste Warborn Waste is een Modern Death Metal Band uit Den Haag. Warborn Waste haalt zijn inspiraties onder andere uit bands zoals Slayer, Cannibal Corpse en Death. Zij zijn begonnen met een complete formatie in februari 2015. Zij hebben 5 bandleden. Lorenzo is de leadgitarist, Laurens is de ritmegitarist, Victor doet de vocalen, Mick is de bassist en Max bespeelt de drums. Warborn Waste is een van de jongste metal bands van Den Haag maar je zult verbaasd zijn over hun liefde en passie voor muziek. Zij hebben in april 2017 hun eerste album ‘The Prophets of Dishonour’ uitgebracht. Met al ruim 20 shows op hun naam, heeft Warborn Waste ook al met bands gespeeld zoals Korpse, Rectal Smegma, Bodyfarm en The Charm The Fury. Je kan verwachten dat een show van Warborn Waste enorm hard is. Als je van Death Metal met moderne inspiraties houd moet je zeker Warborn Waste zien!


Rages of Sin

Rages of Sin is een in 2009 opgerichte metalband uit Den Haag. Met jarenlange individuele en collectieve podiumervaring staat de viermansformatie garant voor een explosief optreden. De sound is te vergelijken met Gothenburg-stijl melodische death metal in de lijn van oa Hypocrisy, met uitstapjes naar diverse andere stijlen. Schrik niet als een klassieke black metal riff overgaat in een djenty polyritme breakdown, maar verwacht dat ook weer niet in elk nummer!

Defazer

"Thrash metal will never die."
Dat is het motto van Defazer.

Geinspireerd door bands zoals Exodus, Metallica, Megadeth, Testament en Slayer maakt Defazer keiharde thrash. De muziek kan je beschrijven als technisch, hard en kwaad op z'n tijd waarbij je je nekt breekt tijdens het headbangen.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1972754889641873/
Warborn WasteRages of SinDefazer


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.