Vrijdag Donderslag - Wegens overweldigend succes vorige week, nu nog 1 keer in de herhaling - vrijdag 23 maart 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 23 maart 2018

Vrijdag Donderslag

Wegens overweldigend succes vorige week, nu nog 1 keer in de herhaling

Wegens overweldigend succes vorige week, nu nog 1 keer in de herhaling: Vrijdag Donderslag! Zorg dat je er bij bent, want dit is de laatste van dit jaar! Voortaan is het weer gewoon op Donderdag.

Vrijdag Donderslag
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €2.00
Tickets Niet-leden VVK: €2.00

Tickets Leden VVK: €0.00

Dit event is geweest

Wegens overweldigend succes vorige week, nu nog 1 keer in de herhaling: Vrijdag Donderslag! Zorg dat je er bij bent, want dit is de laatste van dit jaar! Voortaan is het weer gewoon op Donderdag.

Donderdag Donderslag is een instituut in StudioGonz. Al sinds de vorige eeuw! Het moment om het weekend in te luiden onder genot van een drankje, muziekje, spontane jamsessie, potje jassen of andere spelletjes.

Deze keer een extra Donderslag editie op Vrijdag, speciaal voor de mensen die nooit op donderdag kunnen omdat ze vrijdag vroeg moeten werken/scholen/studeren. Zodat zij dit fenomeen ook een keer mee kunnen maken. Dus grijp je kans en kom langs!

Alle reguliere Donderslagers zijn natuurlijk ook welkom, wel zo gezellig!

(wil je van de Donderslag voordelen profiteren? Schaf de cashless pas aan. Of wordt StudioGonzer, dan krijg je de cashless pas gratis!)


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 24 MRT.: Death from Within 2
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.