Break Your Neck - Metal Festival - zaterdag 21 april 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 21 april 2018

Break Your Neck

Metal Festival

Break Your Neck is de naam van het nieuwste Goudse metalfestivalletje in StudioGonz. Deze dag zullen maar liefst 4 bands op ons podium staan. Daarom gaan we ook iets eerder open dan normaal. Deze avond zijn de deuren vanaf 19:00 geopend.

Break Your Neck
StudioGonz

Zaal open: 19:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

BREAK YOUR NECK

Break Your Neck is de naam van het nieuwste Goudse metalfestivalletje in StudioGonz. Op zaterdag 21 april laten de volgende bands van zich horen:

Malchus (PL) / death-doom
Morgarten (CH) / black-folk
Morvigor (NL) / death-black
Endymaeria (NL) / death-doom

19.00 deuren open
19.15 Endymaeria
20.30 Morvigor
21.40 Malchus (PL)
22.55 Morgarten (CH) 

MALCHUS (PL)
Wegens ziekte van zanger Ian Arkley heeft de Engelse band My Silent Wake noodgedwongen moeten annuleren voor Break Your Neck. Als vervanger is de Poolse metalband Malchus aangetrokken. De band stond eerder op RockFor Eternity in Amersfoort en was ook op andere festivals in Europa te zien. Met een nieuw album op zak is Malchus klaar om ook StudioGonz te overtuigen! Een sfeerimpressie:https://www.youtube.com/watch?v=fVabulDSCuE

MORGARTEN (CH)
Aan het succesverhaal van de Zwitserse folk-black metalband Morgarten lijkt in Nederland geen eind te komen. De band tourde de afgelopen jaren met regelmaat door ons land, en was onder meer te zien op Occultfest, Brainstorm Fest en als support van bands als Wind Rose (ITA) en Welicoruss (RUS). De band heeft zich overduidelijk laten inspireren door hun landgenoten van Eluveitie, maar brengt hun mix van folk- en black-metal net iets feller voor het voetlicht
Video: https://www.youtube.com/watch?v=tR0ZgQ31Q6A
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/MorgartenSwissMetal/

MORVIGOR (NL)
Een band die gevarieerde artiesten als Mayhem, Pink Floyd en Joy Division als invloeden durft te noteren speelt zichzelf snel in de kijker. Helemaal wanneer het zo goed uitpakt als in het geval van Morvigor. Hun nieuwe album ‘Tyrant’ opent vele deuren, en dus ook die van StudioGonz. Bij Morvigor gaan alle haren los.
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Morvigor/


ENDYMAERIA (NL)
Death-metal afgewisseld met trage doom-riffs en prachtige melodieën ondersteund door een violist, dat is waar Endymaeria voor staat. Amon Amarth meets My Dying Bride, aldus Nederlands toonaangevende rock- en metaltijdschrift Aardschok. Het legt de band geen windeieren. Inmiddels deelde Endymaeria het podium met o.a. Epica, Lacuna Coil en Trail of Tears. En nu moet ook Gouda er aan geloven!
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/EndymaeriaOfficial/

MALIGNITY (NL)
*** Update 20 april: door een klein ongevalletje kan Malignity deze zaterdag helaas niet optreden. Beterschap en tot een volgend festival! ***
Op een Gouds metalfeestje mag een Goudse band niet ontbreken. De Goudse heavy metal band Malignity heeft de eer om het publiek op te warmen met hun aanstekelijke cross-over.
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Malignity-Official-361513760594566/


Deur open: 19.00 uur
Entrée: 5 euro

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1100437906765719/

StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.