Koningsdag 2018 op het Erasmusplein - Festival middag 12:30 - 18:00 - vrijdag 27 april 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 27 april 2018

Koningsdag 2018 op het Erasmusplein

Festival middag 12:30 - 18:00

Op Koningsdag organiseert Cultuurhuis Garenspinnerij een gratis (multi-)cultureel familiefestival op het Erasmusplein en langs de Turfsingel. Er staan kramen met werk van professionele kunstenaars, er zijn gratis schilderactiviteiten voor kinderen, er is straattheater, horeca, een Marokkaanse bakker en een geweldige muziek line-up. Tussen 12.30 en 18.00 uur is er vanalles te doen. Kom dus gezellig genieten van al dit moois! StudioGonz is hier ook bij aanwezig met een gezellige bar voor een biertje of frisje.

Koningsdag 2018 op het Erasmusplein
StudioGonz

Zaal open: 12:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur


Dit event is geweest

Op Koningsdag organiseert Cultuurhuis Garenspinnerij een gratis (multi-)cultureel familiefestival op het Erasmusplein en langs de Turfsingel. Er staan kramen met werk van professionele kunstenaars, er zijn gratis schilderactiviteiten voor kinderen, er is straattheater, horeca, een Marokkaanse bakker en een geweldige muziek line-up. Tussen 12.30 en 18.00 uur is er vanalles te doen. Kom dus gezellig genieten van al dit moois!

StudioGonz is hier ook bij aanwezig met een gezellige bar voor een biertje of frisje.

Programma:

13.00-14.00 uur: Streetlife
(Koor onder leiding van Alejandro Orozco)
Alejandro Orosco is docent bij Cultuurhuis Garenspinnerij en begeleidt daar het koor Streetlife. In een formatie van 19 dames bijten zij de spits af op het podium op het Erasmusplein, met popmuziek die iedereen kent en waar iedereen plezier aan beleeft.

14.00-17.00 uur: Norbadenco
Speelt in de foyer Cultuurhuis Garenspinnerij, 1e etage. Een gepassioneerde zanger-gitarist met Marokkaanse roots, die vol overgave Flamenco-achtige muziek maakt maar hij jamt ook graag andere stijlen. Vanmiddag speelt hij in de foyer van de Garenspinnerij. Kom genieten van een mix van Flamenco, Jazz en wereldmuziek onder het genot van een lekker bakje cappuccino, warme chocomelk of biertje.

15.00-16.00 uur: Dave Mochilero y su candela
(Cubaanse klassiekers en Cumbia-pop)
De Colombiaanse singer/songwriter Dave Mochilero is al jaren actief op de Europese podia. Dave stond al eerder in de finale om de grote prijs van Nederland en in Paradiso. Geïnspireerd door artiesten als Compay Segundo, Buena Vista Social Club en Bob Dylan brengen zij de unieke en feestelijke sfeer van Zuid-Amerika over op het publiek.

17.00-18.00 uur: Hind Hakki met band
(Hiphop, reggae, soul, R&B met Arabische invloeden)
Hind Hakki studeerde in 2011 als eerste vrouwelijke MC af aan de Rock-academie in Tilburg. In hetzelfde jaar behaalde ze de finale van de Grote Prijs van Nederland. Hind leeft met liefde, passie en een aanstekelijke drive voor de muziek. Soulvolle Hiphop, R&B, Reggae en Marokkaanse invloeden zijn de ingrediënten voor haar composities. Opgegroeid in Tilburg met roots in Marokko leveren deze twee werelden een uitstekende blend voor de sound van Hind Hakki. De podiumperformance van Hind Hakki is mooi, intelligent, breekbaar en krachtig tegelijk. Hind is met haar band op diverse bekende podia te horen.

12.30-17.00 uur: Kunstenaars kramen
(Kunstenaars uit Gouda (i.s.m. Firma van Drie))
Op het Erasmusplein en langs de Turfsingel presenteren diverse kunstenaars hun werk. Kom genieten van al dit moois en wie weet ga je vandaag met iets moois onder je arm naar huis.

12.30-17.00 uur: Kinder paint-inn
(Kom lekker schilderen (gratis))
Speciaal voor de kinderen is er een gratis schilder paint-inn. Ga onder leiding van kunstdocenten Judith en Elsa helemaal los en maak je mooiste Koningsdag kunstwerk!

Het Bankstel - Straattheater
U kunt lekker onder uit zakken op de bank om uit te puffen. Het neo-barokke meubelstuk dat kijkt, fronst, wenkt, zwijgt, fluistert of gebaart. Links en rechts hebben alle wijsheid in pacht maar van koetjes en kalfjes weten ze ook het fijne. Deze canapé voor twee kletst gezellig met u mee!

Oakleaf steltlopers - Straattheater
Speciaal uit Duitsland komen deze drie prachtige steltlopers naar Gouda en brengen een glimlach op je gezicht.

Radio Barkas de Luxe - Straattheater
Met deze auto gaan we voor u de wel bekende originele krakende LP’s en singeltjes uit de jaren vijftig en zestig draaien, alles vanaf zeldzaam vinyl, alles 100% vintage.

Eten en drinken
Eet een heerlijk hapje van de Marokkaanse bakker, drink een lekker biertje aan de bar. Toch wat fris geworden? Haal een perfecte cappuccino in de Garenspinnerij!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2003215776603743/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


VR 27 APR.: Avond Gesloten
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.