Gouds SKAasfestival #2 - endofsummerska - Hét SKAfestival van Gouda en omstreken! - zaterdag 22 september 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 22 september 2018

Gouds SKAasfestival #2 - endofsummerska

Hét SKAfestival van Gouda en omstreken!

Hét SKAfestival van Gouda en omstreken met optredens van o.a. Be Like Max (US), Skippabeat, Phoenix City Retaliators, Skavuiten EN Peen!

Gouds SKAasfestival #2 - endofsummerska
StudioGonz

Zaal open: 15:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €8.50
Tickets Niet-leden VVK: €6.50

Tickets Leden VVK: €4.50

Dit event is geweest

Ska-StudioGonz!

Trek je dansschoenen aan en oefen je skank pasjes maar, WANT: wegens succes van editie 1 presenteren wij Gouds SKAasfestival #2! Zet jezelf op 'gaat' of 'geïnteresseerd' en blijf op de hoogte van alle updates! Het beloofd weer een te gek programma te worden dus vergeet het ook niet gelijk in je agenda te zetten! ;-)

Op deze dag zullen maar liefst 5 bands hun opwachting maken, en wat voor bands! We bieden een gevarieerd programma met ska, skapunk, rocksteady, rock en polka. Wie er allemaal komen?

Staat 22 september al in je agenda?! De 2e editie van het Gouds SKAasfestival beloofd weer super vet te worden met een nationale én internationale line-up! Helemaal vanuit Las Vegas (US) verwelkomen we ska/punk band Be Like Max. Zij zullen samen met de Nederlandse bands SKIPPABEAT, Peen, SKAvuiten én Phoenix City Retaliators het podum delen. Voor maar €6,50 heb je al een ticket die vanaf heden te verkrijgen is! Zorg dat je je ticket op tijd aanschaft om teleurstelling te voorkomen, want de vorige editie was helemaal uitverkocht. Zien we je dan?!

Zet jezelf op aanwezig op het Facebook event en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1804313469642716/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.