Bleach (IT) - World Wide Nirvana Tribute Band - Dé Nirvana Tribute band van Italië! - Voorprogramma: Mudguard - vrijdag 14 december 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 14 december 2018

Bleach (IT) - World Wide Nirvana Tribute Band

Dé Nirvana Tribute band van Italië! - Voorprogramma: Mudguard

"Bleach" is een wereldwijde Nirvana tribute band afkomstig uit Rome. Zij toeren al sinds 2012 over de wereld en brengen anderhalf uur lang de belevenis van wat velen onder ons spijtig genoeg nooit hebben mogen ervaren... Het voorprogramma wordt verzorgd door Mudguard. Zij spelen een mix van muziekstijlen waarin de invloed van Foo Fighters, Tool, Black Country Communion, Red Hot Chili Peppers en nog veel meer doorklinkt.

Bleach (IT) - World Wide Nirvana Tribute Band
StudioGonz

Zaal open: 20:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €7.50

Tickets Leden: €7.00
Tickets Leden VVK: €4.00

Dit event is geweest

Dé Nirvana Tribute band van Italië!

Zij brengen anderhalf uur lang de belevenis van wat velen onder ons spijtig genoeg nooit hebben mogen ervaren...

We are "Bleach" a worldwide Nirvana tribute band based in Rome (Italy). We toured all over the world since 2012 spreading the Nirvana legacy. In 2018 we had the honour to tour with the legendary Chad Channing (Nirvana former drummer).
STAY GRUNGE!
"Bleach"

Meer luisteren, zien, weten? Check:

www.bleachnirvanatribute.com/

https://www.facebook.com/bleachtribute/

IN BLOOM: https://www.youtube.com/watch?v=y7ICYn6VtOk
SCHOOL: https://www.youtube.com/watch?v=I1afUJ7-o-w
YOU KNOW YOU'RE RIGHT: https://www.youtube.com/watch?v=pctAtmz4nks
TERRITORIAL PISSING/ENDLESS NAMELESS: https://www.youtube.com/watch?v=Z_LweQhr4CE


*** Voorprogramma: Mudguard ***

Het voorprogramma wordt verzorgd door Mudguard. Zij spelen een mix van muziekstijlen waarin de invloed van Foo Fighters, Tool, Black Country Communion, Red Hot Chili Peppers en nog veel meer doorklinkt.

“Met een stevige dieselmotor trekt de 'band-machine' het metaal door de modder.”

Herfst 2013 stappen gitarist/zanger Wouter Keuris en drummer Ciro Palma voor het eerst samen de oefenruimte in. Er is meteen een muzikale klik: de stevige ritmische grunge-rock van Wouter en Ciro’s door metal en funk beïnvloede drum-grooves sluiten naadloos op elkaar aan. Een paar avonden later is de oprichting van Mudguard een feit en begint het avontuur. Er volgt een spannende periode van schrijven, arrangeren, opnemen en try-outs met wisselende bezettingen. Eind 2014 sluiten bassist Jules Stoop en gitarist Bram Heijs zich aan. Deze mannen verrijken de sound met nog meer groove, metal en andere verrassingen: Mudguard klinkt eindelijk compleet. In het voorjaar van 2015 komt de eerste volwaardige EP uit: “Lost”

De mannen van Mudguard hebben een indrukwekkende en gevarieerde muzikale staat van dienst. "Het maakt niet uit dat de stukken in het rond vliegen als je weet waar je mee bezig bent." Mudguard brengt rock als een rijpe whisky en groeft door je hoofd als een gracht door de stad: het resultaat is zo echt als de modder onder je schoenen.

Mudguard speelt een mix van muziekstijlen waarin de invloed van Foo Fighters, Tool, Black Country Communion, Red Hot Chili Peppers en nog veel meer doorklinkt. Na het uitbrengen van de EP (Lost) heeft de band als doel het club- en festivalcircuit te bestormen. Het podium voelt voor de heren als een tweede thuis en het publiek is altijd uitgenodigd. Mudguard's scheurende gitaren, brute strot, slepende baslijnen en dampende grooves hebben een heel simpele boodschap: "Yolo! Maar dan wel in het zwart."

Meer info:
https://www.facebook.com/mudguardmusic/Time table:

20
:30 Deuren open
21:15-22:00 Mudguard
22:15-23:45 Bleach


Facebook event: https://www.facebook.com/events/448133348962538/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 15 DEC.: 22AD
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.