Sleeping Romance (IT) + Within Silence (SK) + Askara (CH) - Symfonische metal - woensdag 19 september 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

woensdag 19 september 2018

Sleeping Romance (IT) + Within Silence (SK) + Askara (CH)

Symfonische metal

De Italiaanse symfonische metalband SLEEPING ROMANCE tourt in september door Europa om hun nieuwe album ‘Alba’ (NAPALM RECORDS) te promoten. Als special-guest komt de succesvolle Slowaakse melodic metalband WITHIN SILENCE mee. Als support zal tevens de Zwitserse gothic-metalband ASKARA optreden.

Sleeping Romance (IT) + Within Silence (SK) + Askara (CH)
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €12.50
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden VVK: €7.50

Dit event is geweest

NIEUWE EUROPESE TOUR VOOR SLEEPING ROMANCE!


Within Silence special guest tijdens Alba-tour


De Italiaanse symfonische metalband SLEEPING ROMANCE tourt in september door Europa om hun nieuwe album ‘Alba’ (NAPALM RECORDS) te promoten. Als special-guest komt de succesvolle Slowaakse melodic metalband WITHIN SILENCE mee.

StudioGonz is trots deze band weer op haar podium te hebben staan. Aangezien er deze tour slechts 2 optredens in Nederland plaats vinden verwachten we dat het storm loopt. We raden daarom aan je tickets snel in de voorverkoop te halen!

* Sleeping Romance *

Sinds de release van het debuut-album ‘Enlighten’ (ULTERIUM RECORDS) timmert SLEEPING ROMANCE stevig aan de weg. Eind 2013 trok de band als support van THEOCRACY door Europa, waarbij de Italianen meteen in de smaak vielen. Zodoende volgden er al snel meerdere tours, waarbij de band vooral in Nederland en België vaste voet aan de grond kreeg.

In 2016 deed SLEEPING ROMANCE twee shows (akoestisch en heavy) tijdens FEMME, het grootste female metalfestival van Europa. Het betekende de definitieve doorbraak voor de Italianen in de lage landen. De band werd opgepikt door NAPALM RECORDS dat ‘Alba’ voorstelt aan een groter publiek.

In februari 2018 ging SLEEPING ROMANCE op tour door Europa met SERENITY en VISIONS OF ATLANTIS. Door ziekte konden niet alle shows worden gespeeld. Ook werden concerten ingekort. Hoog tijd voor SLEEPING ROMANCE om revanche te nemen en ‘Alba’ op juiste wijze voor te stellen aan hun groeiende fanschare.

Website: www.sleeping-romance.com
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/sleepingromanceofficial/


* Within Silence *

Met de Slowaakse melodic metalband WITHIN SILENCE heeft SLEEPING ROMANCE een sterke special-guest gevonden die mee gaat op tournee. Het laatste album ‘Return From The Shadows’ (ULTERIUM RECORDS) is buitengewoon goed ontvangen door de pers en de fans. WITHIN SILENCE is door dit succes ook meer en meer te zien in de West-Europese landen. Net als SLEEPING ROMANCE tourde ook WITHIN SILENCE al eens door Europa als support van THEOCRACY. Daarnaast stond de band op de grootste metalfestivals in Slowakije en Tsjechië, waarbij het podium werd gedeeld met HELLOWEEN, WITHIN TEMPTATION en EPICA.

Website: www.within-silence.com
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/withinsilenceband/


* Askara *

Als support-act komt de Zwitserse progressive gothic-metalband ASKARA mee. In eigen land timmert de band stevig aan de weg, en de tour met SLEEPING ROMANCE en WITHIN SILENCE is een mooie kans om zich serieus aan een groter internationaal publiek voor te stellen.

Website: www.askara.ch
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Askaraband/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/295354397669092/Partners Alba-tour:

Desert Rose Agency
FemME Metal Event
Ulterium Records
Napalm Records
Lords Of Metal
Legacy
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.