Transmission + Special Guests: Nar-Cist - 80's New Wave / (Post)punk - vrijdag 7 december 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 7 december 2018

Transmission + Special Guests: Nar-Cist

80's New Wave / (Post)punk

TRANSMISSION is de now wave live band die 80's new wave klassiekers nieuw leven inblaast en hedendaagse wave nummers tot klassiekers maakt. De aftrap van de avond wordt verzorgd door de Special Guests: Nar-Cist!

Transmission + Special Guests: Nar-Cist
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Transmission brengt je even terug naar de 80's; (her)beleef het gevoel van herkenbare live muziek in jeugdhonken en op kleinschalige festivals van toen.

De Haagse band wordt gezien als aanstichter van een nieuwe beweging: de now wave movement. TRANSMISSION blaast met succes 80’s new wave classics nieuw leven in. En ze maakt hedendaagse, door wave beïnvloedde songs tot klassiekers.

“Wij zijn van jongs af aan verslingerd aan new wave en vinden het geweldig dat er nieuwe bands zijn die de traditie voortzetten van ‘onze’ alternatieve muziek uit de jaren ’80. New wave; cold wave; darkwave; postpunk; Editors; Franz Ferdinand; etc.: Now wave is de logische verzamelnaam voor een muziekstroming die veel generaties aanspreekt. Kortom: LET'S RULE THE WAVES!"

Meer info:
https://www.facebook.com/Transmission.nowwave/


Special guests zijn de mannen van de onlangs her-opgerichte new wave band Nar-Cist. Ze maakten in de jaren '80 diverse Nederlandse en Britse podia onveilig met hun eigen repertoire. Die nummers spelen ze weer en hun authentieke new wave sound heeft niets aan kracht verloren!

Meer info:
https://www.nar-cist.com/
https://www.facebook.com/NarCistMusic/


Facebook event: https://www.facebook.com/events/1868493293444403/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 8 DEC.: Feestje
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.