The Legendary Orchestra Of Love - Alternative Rock & Roll - zaterdag 11 augustus 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 11 augustus 2018

The Legendary Orchestra Of Love

Alternative Rock & Roll

The Legendary Orchestra Of Love is een vat vol tegenstrijdigheden. De band speelt aanstekelijke rock 'n' roll. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen. Met een fundament van bas, gitaar en drums maakt het drietal van eenvoud een kunstvorm.

The Legendary Orchestra Of Love
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

The Legendary Orchestra of Love

Je nieuwe favoriete rock-’n’-roll band

The Legendary Orchestra Of Love is een vat vol tegenstrijdigheden. Het rock-‘n’-roll trio speelt vrolijke, dansbare gitaarmuziek. De liedjes vertellen absurde maar vermakelijke verhalen. De band is visueel aantrekkelijk, bezit aanstekelijke humor en ook aan showmanschap ontbreekt het de drie heren niet. Vanuit hun thuisstad Rotterdam broeden ze op hun plannen om de wereld te veroveren met hun grenzeloze charmes.

De muzikale invloeden zijn divers te noemen. The Legendary Orchestra Of Love haalt inspiratie uit The Blues Brothers, Primus, The Who, Tom Waits en Frank Zappa en heeft een verfrissend eigen geluid. Met een simpele basis van bas, gitaar en drums weet het drietal van eenvoud een kunstvorm te maken. Hoewel de band zelf claimt verfrissend vrolijke rock-‘n’-roll te spelen, zou je de stijl ook kunnen labelen als indie rock, garage rock en specifiek zelfs post-punk revival.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/611516762581348/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.