Speciaalbieravond met Sonicrocket - Een combinatie van Funk / Rock / Jazz - vrijdag 2 november 2018 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 2 november 2018

Speciaalbieravond met Sonicrocket

Een combinatie van Funk / Rock / Jazz

Deze avond een gezellige speciaalbier avond. De muzikale aankleding op deze avond wordt verzorgd door Sonicrocket, die na eerdere succesvolle avonden in StudioGonz weer eens bij ons op het podium staan. Onze biercommissie zal zorgen voor een assortiment aan verrassende speciaalbiertjes, dus kom lekker proeven en luisteren. Door deze combinatie beloofd het weer een enerverende avond te worden!

Speciaalbieravond met Sonicrocket
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €2.00
Tickets Niet-leden VVK: €1.00

Tickets Leden: €0.00
Tickets Leden VVK: €0.00

Dit event is geweest

Sonicrocket

Als je Sonicrocket snel uitspreekt lijkt het ook wel op Sonny Crocket van Miami Vice. Maar los van de knappe looks van dit jaren 80 fenomeen zijn er niet veel andere overeenkomsten te bedenken.

Het Rotterdamse / Utrechtse Sonicrocket maakt een mix van funk en rock met een vleugje jazz en soul waar je voetjes en heupen vanzelf van gaan bewegen. De band kenmerkt zich door een frisse, transparante sound en vooral een constante groove.

Klinkt als: Red Hot Chili Peppers met een vleugje Gotcha!, James Brown en Incubus.

De bandleden Slobodan (drums), Bas (zang) en Guillaume (gitaar) komen uit Rotterdam, Martijn (bas) uit Utrecht en hebben hun gezamenlijke of individuele roots liggen in bands als Grid, Bastah! en Social Animal.

Sinds 2011 kom je Sonicrocket tegen in kroegen, podia en festivals in de regio Rotterdam en daarbuiten, soms ook in een semi-akoestische setting.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/228886627982039/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


ZA 3 NOV.: StudioGonz Karaoke
RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.