HARDLAND + Universe (D) - Old skool hardrock - zaterdag 19 januari 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 19 januari 2019

HARDLAND + Universe (D)

Old skool hardrock

Old skool hardrock in StudioGonz Voor iedereen die terugverlangt naar de melodieuze rockmuziek van de jaren '80, of iedereen die ze gemist heeft: vanavond kan je het beleven in Studiogonz! HARDLAND en UNIVERSE nemen je mee op een muzikale reis door de tijd.

HARDLAND + Universe (D)
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Old skool hardrock in StudioGonz Voor iedereen die terugverlangt naar de melodieuze rockmuziek van de jaren '80, of iedereen die ze gemist heeft: vanavond kan je het beleven in Studiogonz!

HARDLAND en UNIVERSE nemen je mee op een muzikale reis door de tijd.

*** HARDLAND ***
HARDLAND maakt rock van deze tijd en vermengt deze op hun eigen manier met de geweldige sferen en karakteristieken uit de 70’s en 80’s. Ja, ze hebben het over lange manen, dito gitaarsolo’s die uit een muur van Marshalls lijken te komen, kamerbrede toetsenpartijen en catchy meezingrefreinen. De teksten zijn even doorleefd als de bandleden zelf en gaan over thema’s als vreugde, angst, liefde, onmacht en bedrog. Net als bij een waarzegster die haar tarotkaarten voor je neerlegt, lijken de songs van HARDLAND op het eerste gezicht simpele, duidelijk omkaderde verhalen. In werkelijkheid
nodigen ze iedereen uit tot een eigen invulling.

*** Universe (D) ***
De Duitse hardrockers van UNIVERSE bestaan al sinds 1985. De band kan dus bogen op een schat aan ervaring, en ondanks diverse mutaties in de formatie zijn ze altijd trouw gebleven aan hun stijl. Kenmerkend voor hun muziek zijn de stevige grooves en harde gitaarriffs in combinatie met ingenieuze melodieën. Daarnaast proberen ze steeds te blijven vernieuwen met moderne invloeden. Zo blijft UNIVERSE een klassieke hardrockband zonder de aansluiting met de huidige tijd te missen. En ze gaan door, zoals het Duitsers betaamt, tot de allerlaatste snik!


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.