Borderline - Alternative Rock Coverband - zaterdag 20 april 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 20 april 2019

Borderline

Alternative Rock Coverband

Deze avond komen de mannen van de Alternative Rock Coverband Borderline een spetterende en avondvullende show weggeven in StudioGonz. Verwacht een uniek feestje en beleef het festivalgevoel!

Borderline
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Deze avond komen de mannen van de Alternative Rock Coverband Borderline een spetterende en avondvullende show weggeven in StudioGonz. Verwacht een uniek feestje en beleef het festivalgevoel!

Over Borderline:

Wij zijn Borderline, een alternatieve (rock) coverband met een bourgondische inslag. De naam heeft niets te maken met de gevreesde ziekte, maar is ontleend aan het feit dat wij allen woonachtig zijn in de grensstreek van Nederland en Belgie.

Wij houden van niet alledaagse, alternatieve rockmuziek. Tijdens het bijwonen van onze concerten echter zal blijken, dat wij onze smaak vol overtuiging en energie aan u weten over te brengen. Wij laten ons inspireren door de vele festivals in de Benelux als Pinkpop, Rock Werchter, Lowlands en Rock am Ring. Om een aantal voorbeelden te noemen: Kaiser Chiefs, Placebo, Muse, Queens of the Stone Age, Red Hot Chili Peppers enzovoort prijken op onze setlijst die continu wordt vernieuwd.

Door onze enorme zin en drang om live te performen ontaard elk optreden in een uniek feestje waarbij wij ons best doen om iedereen het zogeheten “festivalgevoel” te laten beleven.

Bandleden:
Jeremy: zang/gitaar
Richard: keys/zang
Yvan: drums/zang
Andras: gitaar
Lucien: basgitaar

Meer info:
https://www.facebook.com/borderlinecoverband/ 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/746496649038322/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.