The Bootleg Doors - Tribute to The Doors - zaterdag 29 juni 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 29 juni 2019

The Bootleg Doors

Tribute to The Doors

Fan van The Doors? Dan kom je uitgebreid aan je trekken met deze levensechte tribute-show van de langstlopende Doors band van Nederland. Voorzien van een geperfectioneerde show zullen alle hits, zoals bijvoorbeeld Light My Fire en Riders on The Storm de revue passeren maar zullen albumtracks uiteraard niet worden geschuwd. Waan je weer in 1966- 1971 en (her)beleef de hoogtijdagen van dé legendarische psychedelische rockband!

The Bootleg Doors
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €12.50
Tickets Niet-leden VVK: €10.00

Tickets Leden: €10.00
Tickets Leden VVK: €7.50

Dit event is geweest

The Bootleg Doors - Tribute to The Doors

Met frisse setlist én bezettingswisselingen zijn The Bootleg Doors sterker dan ooit tevoren.

De live show is een waar eerbetoon. Uiteraard is erg veel zorg besteed aan de muzikale benadering. Maar niet alleen de oren zullen geprikkeld worden. Door de opvallende gelijkenis en even energieke performance kan het publiek ook z'n ogen de kost geven.

The Bootleg Doors, vindt haar oorsprong als Doors tribute band in 1996, in Amsterdam. Als officiële Jim Morrison Tribute Show, tourden zij wereldwijd en traden op in theater, clubs en zalen op alle continenten.

The Bootleg Doors spelen de psychedelische rock muziek uit the sixties van  The Doors. Zij doen dat zoveel mogelijk met dezelfde instrumenten als de originele Doors zoals, Fender, Gibson SG, Vox Continental and Ludwig.Een concert van de Bootleg Doors is dan ook een waarheidsgetrouwe vertolking van een typisch live The Doors live concert. De show duurt 2 x 60 minuten waarin bekende en minder bekende Doors songs voorbij komen waaronder Light my Fire, Riders on the storm, Love her madly, When the music’s over, L.A. Woman, Roadhouse Blues, Gloria, The End.

De muzikanten in The Bootleg Doors hebben jarenlange ervaring in allerlei verschillende bands. Maar door hun gezamenlijke liefde voor de muziek van The Doors, is een hechte vriendschap ontstaan die elk optreden, iets magisch geven. Met de lichtshow, rookmachines en kaarslicht op het podium, kan er bijna geen andere conclusie getrokken worden dan “The Doors are back again”. You want The Doors? You will get The Doors!

Meer info:
http://www.bootlegdoors.info/
https://www.facebook.com/thebootlegdoors/
https://www.youtube.com/watch?v=Xze8rEDtcaA

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1288886557936874/
The Bootleg Doors - Light My Fire


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.