Toffe Haan + support: Monday Special - Nederlandstalige Comedy Powerpop - zaterdag 5 oktober 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 5 oktober 2019

Toffe Haan + support: Monday Special

Nederlandstalige Comedy Powerpop

Toffe Haan speelt Nederlandstalige Comedy Powerpop. Ze worden wel vergeleken met Tenacious D gekruist met De Dijk. Steel Panther gemixt met Nick én Simon. Metallica en Acda óf De Munnik. The Amazing Stroopwafels on the rocks. Maar dan totaal anders natuurlijk. Maar ze hanteren wel dezelfde hitgevoeligheid. Support deze avond is Monday Special!

Toffe Haan + support: Monday Special
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest
Toffe Haan speelt Nederlandstalige Comedy Powerpop. Ze worden wel vergeleken met Tenacious D gekruist met De Dijk. Steel Panther gemixt met Nick én Simon. Metallica en Acda óf De Munnik. The Amazing Stroopwafels on the rocks. Maar dan totaal anders natuurlijk. Maar ze hanteren wel dezelfde hitgevoeligheid.

Support deze avond is Monday Special!

*** Toffe Haan ***

Cabaretesk popoffensief met een randje. Van subtiel a-capella samenzang tot stevige rock. Herkenbare teksten met een vleugje relativering.

Van bombastische rock tot kleinkunstige pop, van Toffe Haan kun je álles verwachten. Listige samenzang, snuggere teksten en heldhaftig gitaarspel strijden stoutmoedig om suprematie.

Invloeden gaan van André Manuel, De Dijk en The Amazing Stroopwafels tot Gorki, langs Tenacious D en met een vleugje Metallica. Maar het is totaal iets anders. Wél hanteren ze dezelfde hitgevoeligheid.

Deze kloeke band zit lekker in de lift en als er een eenheid voor live-ervaring zou bestaan, dan hadden zij daarvan kubieke kilometers in de benen! Toffe Haan staat garant voor een avondje muur-van-geluid waar het enthousiasme en de jeugdigheid vanaf spatten! Naar eigen zeggen kunnen ze zich zomaar ontwikkelen tot de beste band ter wereld. Hun woorden..

Meer info:
https://www.toffehaan.nl
https://www.facebook.com/toffehaan/

*** Monday Special ***

Dit jonge kwartet polijst Rotterdamse branie met een flinke dosis soul. Aan de basis staan laidback zangpartijen en een superieur gitaar geluid die samen met een strakke ritme sectie koers weet te houden tussen blues en energieke rock. Monday Special zet containervracht aan invloeden moeiteloos om in een solide eigen geluid.

Meer info:
https://www.facebook.com/mondayspecialmusic/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.