Katie Kruel - Album presentatie - vrijdag 22 maart 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 22 maart 2019

Katie Kruel - Album presentatie

Vrijdag 22 maart komt Katie Kruel naar StudioGonz om hun nieuwe album te presenteren: The Rise and Fall of Cannibal Planet.

Katie Kruel - Album presentatie
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Vrijdag 22 maart komt Katie Kruel naar StudioGonz om hun nieuwe album te presenteren: The Rise and Fall of Cannibal Planet.

*** Katie Kruel ***

De eigenzinnige Rotterdamse band Katie Kruel laat zich muzikaal gezien moeilijk in een hokje duwen, maar is meer dan overweldigend genoeg om iedereen die houdt van hypnotiserende klanken van het zeer luide soort (doom rock, sludge, stoner), mee te sleuren naar hun donkere universum.

Katie Kruel stond op podia als Paradiso Amsterdam en Rotown Rotterdam en diverse festivals.

Over Katie Kruel live:
"Dit wilde kwartet bedrijft op het podium oerrituelen in tradities van Black Sabbath en Melvins: logge en snoeiharde gitaarriffs en een traag en zwaar beukende ritmesectie. Frontvrouw Nathalie is daarbij de hogepriesteres die het ene moment ongenaakbaar en in controle oogt, om vervolgens grommend en krijsend ten onder te gaan in de muzikale escalaties die zij afroept bij haar band en vice versa."
(M. Ritsema, Route du Nord festival)

Katie Kruel doet StudioGonz aan om hun nieuwe album te presenteren: "The Rise and Fall of Cannibal Planet" (release 15/02), waarvan nu al wordt verkondigd dat het een van de meest bijzondere en gedreven platen van 2019 zal zijn. (R. Veltman, Popunie).

http://katiekruel.net/
http://facebook.com/katie.kruel
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.