FiftyII50 - Frank Zappa Tribute - FEELZAPPPOWER!!! - zaterdag 19 oktober 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 19 oktober 2019

FiftyII50 - Frank Zappa Tribute

FEELZAPPPOWER!!!

FiftyII50 speelt de muziek van de legendarische Frank Zappa! Negen doorgewinterde muzikanten die dol zijn op het werk van de Moustached Magician, zorgen voor een unieke en memorabele avond, volledig in de sfeer van Frank Zappa. Een must voor elke Zappa liefhebber en een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met het uitgebreide oeuvre van dit icoon uit de muziekhistorie.

FiftyII50 - Frank Zappa Tribute
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

FEELZAPPPOWER!!!

FiftyII50 speelt de muziek van de legendarische Frank Zappa!

Negen doorgewinterde muzikanten die dol zijn op het werk van de Moustached Magician, zorgen voor een unieke en memorabele avond, volledig in de sfeer van Frank Zappa.

Een must voor elke Zappa liefhebber en een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met het uitgebreide oeuvre van dit icoon uit de muziekhistorie.

Een avondvullend eerbetoon aan Frank Zappa! De uitdagende stukken gaan we niet uit de weg, maar het publiek staat op de eerste plaats: Everybody Dance!

Biografie
In 2011 wilden Senne Bergsma en Marcel Chretien een Nederlandse Frank Zappa Tribute Band beginnen. Tot hun eigen verbazing resulteerde die poging in FiftyII50, 's werelds Eerste en Enige Zappa Powerduo! (En met enig succes, want opgetreden op het wereldberoemde Zappanale en support voor The Grand Mothers en Banned From Utopia...) Maar in 2016, net toen ze het hele band idee hadden opgegeven, kwam er door kosmisch toeval een complete line-up tot stand. En hoe!

Leden band
Marcel Chretien, Senne Bergsma, Chris Henny, Ferry Ratelband, Peter Caspers, Mark Foppele, Anita van Knobelsdorff, Henk Enzo and Alistair van Heezik

Meer info:
http://www.fiftyii50.com/home.php
https://www.facebook.com/FiftyII50/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/550209128794570/
FiftyII50 - Zomby Woof


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.