JubiLeo Gala - Lustrum Leo Club Gouda - zaterdag 13 april 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 13 april 2019

JubiLeo Gala

Lustrum Leo Club Gouda

Gala vanwege 5-jarig bestaan van Leo Club Gouda. Deze avond staat in het teken van meerdere goede doelen. Dresscode: Black tie.

JubiLeo Gala
StudioGonz

Zaal open: 20:30 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €0.01
Tickets Niet-leden VVK: €0.00

Tickets Leden: €0.01
Tickets Leden VVK: €0.00

Dit event is geweest

Op zaterdag 13 april luidt Leo Club Gouda haar 5-jarig bestaan in met een black tie gala in het onafhankelijke poppodium StudioGonz. Leo's, Lions en ieder ander die de club en hun doeleinden een warm hart toedragen zijn van harte welkom om dit met ons te komen vieren. Naast het vieren van een feestje zullen we terugblikken op de mooie momenten die we hebben beleefd en zullen er gedurende de avond verschillende kleine fundraiser activiteiten gehouden worden. De opbrengsten van het gala zullen ten goede komen aan de doelen Stichting Jarige Job, Stichting Semmy en StudioGonz. Bij het aanschaffen van het ticket heb je de mogelijkheid om een bedrag te sponsoren. Bij een sponsorbedrag van 10,- of hoger ontvang je een gratis JubiLeo flesopener.

Stichting Jarige Job zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen onder de armoede grens. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Jarige Job zorgt voor een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor in de klas, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Deze stichting was tevens het goede doel dat gesteund werd via onze charter en waar we jaarlijks helpen bij het inpakken van de verjaardagsboxen.

In het weekend van het gala zetten de Lions zich nationaal massaal in voor Stichting Semmy, dat als doel heeft de levensverwachting en overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker te verlengen. Wij hopen met ons gala hier ook ons steentje aan bij te kunnen dragen.

StudioGonz is een sociëteit en onafhankelijke stichting in Gouda die draaiend wordt gehouden door vrijwilligers. StudioGonz heeft geen commerciële doeleinden, werkt zonder winstoogmerk, biedt als opstappodium kansen aan beginnende bands en levert zo een belangrijke bijdrage aan de maatschappij.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/385439551993393/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.