Verginia Plain + Billy and the Magic Five - Rock en rammelpunk - vrijdag 19 juli 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 19 juli 2019

Verginia Plain + Billy and the Magic Five

Rock en rammelpunk

Vanavond de crème de la crème van de Grote Prijs van Leusden 2019 op het podium van StudioGonz! De nummer 1 of 2 Verginia Plain en de publieksprijs winnaar: Billy and the Magic Five.

Verginia Plain + Billy and the Magic Five
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €2.00
Tickets Niet-leden VVK: €1.00

Tickets Leden VVK: €0.00

Dit event is geweest

Vanavond de crème de la crème van de Grote Prijs van Leusden 2019 op het podium van StudioGonz! De nummer 1 of 2 Verginia Plain en de publieksprijs winnaar: Billy and the Magic Five.

*** Verginia Plain ***
Na een lange muzikale reis ontmoette toetsenist George van Olffen (Secret Sounds, Moonflower, Kingfisher Sky) zangeres en tekstschrijfster Kristyle Verginia Gooding (Resistor) die een nieuw geluid wist toe te voegen aan zijn songs met haar dynamische stem. Vernoemd naar het gelijknamige nummer van Roxy Music (en ook de tweede naam van de zangeres) zag Verginia Plain het daglicht. Gedreven door hun grote passie voor muziek, compositie en songwriting, en een intens verlangen om nieuwe muzikale wegen in te slaan, ontstond de sound van Vergina Plain. Deze sound is stevig, dynamisch en heeft een sterk melancholische ondertoon.
Vergezeld door gitarist Martijn de Zeeuw en basist Hylke Warners begon de reis. Met de toevoeging van drummer Eva Schmitz was de band compleet. Na de eerste wapenfeiten van demo’s en goed ontvangen optredens is Verginia Plain nu klaar voor een volgende stap……..

*** Billy and the Magic Five ***
Net als veel andere jongens en meisjes pakten de drie olijke leden van Billy and The Magic Five in hun tienerjaren voor het eerst een muziekinstrument op. Vastberaden om 's werelds beste punkband te worden pakten ze eerst nog even een biertje om in de stemming te komen. Dat biertje duurde een dikke twintig jaar. Het motto "als je over de puinhoop van dit leven wilt zingen moet je er wel een stukje van hebben meegemaakt" staat dan ook hoog in het vaandel. Verwacht echter geen meezingers over rollators, de AOW leeftijd of over die ene keer op dat festival toen East 17 nog bij elkaar was. Op het menu staat oerdegelijke rammelpunk overgoten met de champignonsaus van je oma.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/592478121266474/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.