Muriel en chansons - Album presentatie: Le Cri de la Nuit - zaterdag 17 augustus 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 17 augustus 2019

Muriel en chansons

Album presentatie: Le Cri de la Nuit

Muriel zingt sensuele, Franstalige liedjes over nachtleven, verborgen verlangens en liefde van haar album Le Cri de la Nuit - de roep van de nacht.

Muriel en chansons
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Muriel zingt sensuele, Franstalige liedjes over nachtleven, verborgen verlangens en liefde van haar album Le Cri de la Nuit - de roep van de nacht.

*** Muriel en chansons ***
Dan rauw en expressief, dan subtiel en ingetogen zingt MURIEL over de handen van de cellist, de vlucht en de geur van vrijheid. Ze begeleidt zichzelf op piano en zet meteen een heel eigen wereld neer. De zinnelijkheid is in elk liedje voelbaar aanwezig.
Want de sensuele, Franstalige liedjes gaan over de nacht, onderdrukte gevoelens en liefde. Ze gaan over een mens die zich verliest. Maar tegelijkertijd illustreren ze een actueel en confronterend verhaal over vrouw zijn in liefdesverhoudingen anno 2019.

"Muziek met een verhaal, liedjes met een boodschap. Voor Muriel is muziek onlosmakelijk verbonden met wat haar als mens beweegt. Scherpe en inhoudelijke teksten, onverwachte akkoorden en wendingen en wijdverbreide invloeden. Muziek die raakt!"

Meer info:
http://musicinmotions.com/
https://www.facebook.com/Muriel-en-chansons-1351330305003799/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1997477013711372/
Muriel - Le Cri de la Nuit - album trailer


StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.