Rising Revolution + Acid Attack - Melodische metal en Heavy Metal - zaterdag 4 januari 2020 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 4 januari 2020

Rising Revolution + Acid Attack

Melodische metal en Heavy Metal

Kom lekker het nieuwe jaar inluiden met de eerste Goudse bandavond van 2020 met met melodische metal van Rising Revolution en heavy metal van Acid Attack!

Rising Revolution + Acid Attack
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Kom lekker het nieuwe jaar inluiden met de eerste Goudse bandavond van 2020 met met melodische metal van Rising Revolution en heavy metal van Acid Attack!

*** 03-01-2020: Helaas kan Two and a Half Girl er zaterdag niet bij zijn. Beterschap gewenst! ***

Rising Revolution
[melodische metal]

Rising Revolution is een Goudse melodische metal band. Ze zijn nu een jaar bij elkaar in de huidige bezetting en hebben net hun eerste single Call Of The Void uitgebracht op alle meest gebruikte streaming diensten.

*** Acid Attack ***
[heavy metal]

Acid Attack is een Goudse Metal band die in 2016 is voortgevloeid uit de schoolband Metallikaas. Eerst als coverband, maar nu overschakelend op eigen materiaal. De selectie aan covers is divers met nummers uit de jaren 60 tot en met nummers uit het laatste decennium, variërend van Classic Rock tot en met Thrash Metal.

Deze diversiteit is ook terug te horen in de eigen nummers. De band probeert creatieve invloeden uit alle hoeken in de muziek te gebruiken zonder zich vast te grijpen aan een bepaald genre. Desondanks laten de nummers zich het best beschrijven als Heavy Metal, waarbij invloeden uit de NWOBHM en Bay Area Thrash duidelijk hoorbaar zijn.

Al met al staat Acid Attack garant voor een show waar je huid van begint te smelten.


Facebook event: https://www.facebook.com/events/495605857668389/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.