Acid Attack + JDY - Heavy metal & Rockblues and Hardrock - zaterdag 16 november 2019 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 16 november 2019

Acid Attack + JDY

Heavy metal & Rockblues and Hardrock

Deze keer een avond met lokale bands: Heavy metal van Acid Attack uit Gouda en Rockblues en hardrock van JDY uit Moordrecht. Dit beloofd een lekker afwisselende avond te worden!

Acid Attack + JDY
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Deze keer een avond met lokale bands: Heavy metal van Acid Attack uit Gouda en Rockblues en hardrock van JDY uit Moordrecht. Dit beloofd een lekker afwisselende avond te worden!

*** Acid Attack ***
[Heavy Metal]

Goudse Heavy Metal Band; covers en eigen materiaal.

Acid Attack is een Goudse Metal band die in 2016 is voortgevloeid uit de schoolband Metallikaas. Eerst als coverband, maar nu overschakelend op eigen materiaal. De selectie aan covers is divers met nummers uit de jaren 60 tot en met nummers uit het laatste decennium, variërend van Classic Rock tot en met Thrash Metal.

Deze diversiteit is ook terug te horen in de eigen nummers. De band probeert creatieve invloeden uit alle hoeken in de muziek te gebruiken zonder zich vast te grijpen aan een bepaald genre. Desondanks laten de nummers zich het best beschrijven als Heavy Metal, waarbij invloeden uit de NWOBHM en Bay Area Thrash duidelijk hoorbaar zijn.

Al met al staat Acid Attack garant voor een show waar je huid van begint te smelten.

*** JDY ***
[Rockblues and Hardrock]

Snoei hard maar soms ook heel klein gecombineerd met veel muzikaliteit, ervaring en een flinke dosis plezier.

“JDY” is een optelsom van talent, jaren ervaring en de gedrevenheid om muzikaal het verschil te maken. Niet alleen door het etaleren van kwaliteiten, maar ook door overbrengen van emoties op een eerlijke manier.
Voor onze missie hebben we gekozen voor een rock/blues formaat omdat onze roots daar voornamelijk liggen. Maar er komen ook andere invloeden voorbij zoals jazz, fusion e.d.

Als uitgangspunt hebben we het werk van “Black Country Communion”, misschien wat “Zeppelin” soms wat prog. en verder nog wat vroegere en hedendaagse muziekhelden.

Dit betekent niet dat onze muziek gedateerd klinkt. Verre van dat. We geven er een eigen draai aan en mixen het met moderne invulling. De onderlinge invloeden van de bandleden zijn zo uitgebreid dat er een fijne mix bestaat. Spelplezier voorop en we spelen nooit een nummer twee keer het zelfde.

Ook op het podium blijven we elkaar en het publiek prikkelen.
Zo blijft een optreden van “JDY” altijd vers en een beleving als je van muziek houd.


Facebook event: https://www.facebook.com/events/2336396539823356/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.