The Redstone Circus + Acid Attack - Rock & Heavy Metal - zaterdag 4 april 2020 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 4 april 2020

The Redstone Circus + Acid Attack

Rock & Heavy Metal

Deze avond staan twee geweldige bands op het podium van StudioGonz: The Redstone Circus uit Den Haag en Acid Attack uit Gouda! Dit beloofd weer een mooi avondje te worden. Kom zeker even langs!

The Redstone Circus + Acid Attack
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

koop tickets

Deze avond staan twee geweldige bands op het podium van StudioGonz: The Redstone Circus uit Den Haag en Acid Attack uit Gouda!

Dit beloofd weer een mooi avondje te worden. Kom zeker even langs!

*** The Redstone Circus ***
[Rock]

The Redstone Circus is een rockband bestaande uit Monique Sandifort, Eric Maas, Ivo Kuijf, Denise Bunschoten en Jun Lerou. Samen leggen zij de muzikale nadruk op songs die balanceren tussen sexy, melancholie en opgewektheid. De muziek van The Redstone Circus is stevig, verleidelijk, vuig en verrassend vertrouwd.

Live:
Op het podium worden de muzikanten regelmatig versterkt door Berry van der Zwet met zijn schurende mondharmonica. The Redstone Circus zet een live-ervaring neer, die stampt, kolkt en de theatraliteit niet schuwt. Gezamenlijk spelen zij de songs met een onvoorspelbaar rauw randje.
In haar korte bestaan klussen The Redstone Circus al aardig aan de weg en verzorgden zij onder andere optredens in zalen als Paradiso, Paard-café, Waterproof, Carnivale festival, Willem ll en meer. Verder was de band te horen op Pinguïn Radio en 3FM, te zien bij NPO en waren ze genomineerd voor Haagse Song van het jaar 2018.

Debuutalbum:
Ook in de studio voelen de leden van The Redstone Circus zich thuis. The Redstone Circus heeft in maart 2018het album ‘Jerry was here’ uitgebracht en in maart 2019 zal de EP 'Strange'volgen.

Sound :
De alternatieve rockmuziek van The Redstone Circus haalt haar inspiratie van helden als Jack White, Emilie Autumn en LCD Soundsystem, maar bovenal heeft de band een sterk eigen geluid.

The Redstone Circus biedt het escapisme van het moment. Verveling is geen optie. Zij gaan grenzen over en dagen uit. De Redstone Circus is entertainment.


*** Acid Attack ***
[Heavy Metal]

Goudse Heavy Metal Band; covers en eigen materiaal.

Acid Attack is een Goudse Metal band die in 2016 is voortgevloeid uit de schoolband Metallikaas. Eerst als coverband, maar nu overschakelend op eigen materiaal. De selectie aan covers is divers met nummers uit de jaren 60 tot en met nummers uit het laatste decennium, variërend van Classic Rock tot en met Thrash Metal.

Deze diversiteit is ook terug te horen in de eigen nummers. De band probeert creatieve invloeden uit alle hoeken in de muziek te gebruiken zonder zich vast te grijpen aan een bepaald genre. Desondanks laten de nummers zich het best beschrijven als Heavy Metal, waarbij invloeden uit de NWOBHM en Bay Area Thrash duidelijk hoorbaar zijn.

Al met al staat Acid Attack garant voor een show waar je huid van begint te smelten.


Facebook event: https://www.facebook.com/events/561033991332396/
StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2020 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.