pIE p.KLEIN speelt Plagiaatplaat - & 80's/90's Afterparty - vrijdag 7 februari 2020 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

vrijdag 7 februari 2020

pIE p.KLEIN speelt Plagiaatplaat

& 80's/90's Afterparty

pIE p.KLEIN speelt een mengeling van ska, punk, cabaret, folk en pop. Deze avond presenteren deze rasartiesten live hun CD 'Plagiaatplaat' vol met medleys en parodieën op 80's-90's-songs! Maar ook nummers uit andere tijden en eigen nummers zullen de revue passeren. En dat alles in een aanstekelijke mix van patchankapop, kleinkunst, ska en cabaret, met vleugen techno, tango, funk, folk en house. Na afloop van het optreden feesten we vrolijk verder met een geweldige 80's & 90's afterparty!

pIE p.KLEIN speelt Plagiaatplaat
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

pIE p.KLEIN speelt een mengeling van ska, punk, cabaret, folk en pop. Deze avond presenteren deze Belgische (Heist-op-den-Berg) rasartiesten live hun CD 'Plagiaatplaat' vol met medleys en parodieën op 80's-90's-songs! Maar ook nummers uit andere tijden en eigen nummers zullen de revue passeren. En dat alles in een aanstekelijke mix van patchankapop, kleinkunst, ska en cabaret, met vleugen techno, tango, funk, folk en house.

Na afloop van het optreden feesten we vrolijk verder met een geweldige 80's & 90's afterparty!

Kortom: mis 't niet en kom lekker meefeesten!

*** Over pIE p.KLEIN ***
[stand-up-ska, patchankapop & cabaretpunk]

pIE p.KLEIN (spreek uit: pie pee klein) speelt "cabaretpunk".

pIE p.KLEIN combineert de wereldmuziek en ambiance van Bart Peeters, het theater en luisterlied van De Nieuwe Snaar en de rock’n’roll en ballen van Clement Peerens.

pIE p.KLEIN speelt pop, kleinkunst, ska en cabaret, met vleugen techno, tango, funk, folk en house. Hun Nederlandstalige teksten over herkenbare en onverwachte situaties, de kleine ergernissen en de grote zin van het leven. Ze zitten vol humor, woordspelerij en waarheden.

pIE p.KLEIN speelt live in een ongewone bezetting: zonder drum en zonder scheurende gitaren (meestal toch…), maar wél met ander duw-, trek- en klopgerief, akoestische gitaar, basgitaar, 2 trompetten, accordeon, piano en vijf stemmen. Een muzikaal rariteitencabaret met veel energie en goesting.

pIE p.KLEIN speelde al in vele zalen en cultuurcentra en op wereld-, familie- en punkrockfestivals (NaFirBolg, Clamotterock, Swingin'Hulsen, Hestival, … ).

pIE p.KLEIN was twee keer halve finalist van de Nekkawedstrijd, twee keer halve finalist van de Nederpopprijs en verzorgde het voorprogramma van o.a. The Levellers, Bart Peeters, Wigbert & Hautekiet, Red Zebra, The Kids, De Mens, Katastroof, Antwerp-Gipsy-Ska-Orchestra, Axelle Red, Urbanus & De Fanfaar, Gers Pardoel, Paul Michiels, Meuris, ...

Concertmonkey.be 2017: "pIE p.KLEIN, een vreugdevolle vijfkoppige band, brengt optimistische plezante muziek. Verhalend en speels brengen zij met veel overtuiging hun nummers. Je kan moeilijk blijven stilzitten en de band verplicht je om dadelijk vrolijk te worden".

Invloeden
Mano Negra, Ska-P, Bart Peeters, Trallpunk, 80's en 90's

Meer info:
http://www.piepklein.be/
https://www.facebook.com/piepklein/
https://vimeo.com/308597444 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/420988528558019/




StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.