Chasing Mavericks + 22AD - Indierock,alternative,grunge,punk,wave - zaterdag 11 juni 2022 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 11 juni 2022

Chasing Mavericks + 22AD

Indierock,alternative,grunge,punk,wave

Na een succesvol optreden vorig jaar, komen Chasing_Mavericks terug naar StudioGonz voor de presentatie van hun tweede album: Wait.Now.See.How! 22AD maakt deze avond compleet.

Chasing Mavericks + 22AD
StudioGonz

Zaal open: 21:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Tickets Niet-leden: €5.00
Tickets Niet-leden VVK: €3.00

Tickets Leden: €3.00
Tickets Leden VVK: €1.00

Dit event is geweest

Na een succesvol optreden vorig jaar, komen Chasing_Mavericks terug naar StudioGonz voor de presentatie van hun tweede album: Wait.Now.See.How! 22AD maakt deze avond compleet.

*** Chasing_Mavericks ***
[Indierock, alternative, grunge, punk, wave]

Het Utrechtse Chasing Mavericks is een muur van geluid. Rockt als een malle, knalt als een Gatling gun on steroids, en is teder als een klap voor je smoel. Geïnspireerd door bands als The Pixies, Dinosaur Jr, en Sonic Youth hebben ze duidelijk een eigen geluid gecreëerd met hun melodische en rauwe grunge.

Begin 2017 hebben ze hun eerste cd 'Telling Lies' uitgebracht. Met dit album stapten ze de afgelopen twee jaar maandelijks in binnen- en buitenland het podium op en openden voor oa. Hey Colossus (UK) en Labasheeda.

Eind 2019 brengt de band 'Wait.Now.See.How.' uit. Op het tweede album is goed te horen dat de band gegroeid is en gelaagder is geworden. Met veel bravoure en energie toeren ze de komende tijd door het hele land. Ga dit snel zien want deze gasten en vrouw weten hoe ze een live-show neer moeten zetten!

"Het heeft een eigen smoel en er zit potentie in." (Juryrapport Clash of the Titans)

"De stijl van de band behelst een mengelmoes van noise-achtige stukken gitaarrock en poppy, rammelende melodieuze rock a la Breeders en Pixies, waarbij de vocalen op momenten nogal punky klinken." (3voor12/Utrecht)

Meer info en deuntjes:
https://www.facebook.com/chasingmavericksNL/
https://www.instagram.com/chasing_mavericks_nl/
https://www.youtube.com/channel/UCgs2cMpFJt0nzRZQNqOOv1Q/videos
https://www.youtube.com/watch?v=GWyo1vCeeEE

*** 22AD ***
[Post Grunge Pop]
22AD is a Post Grunge Pop band from The Netherlands, influenced by bands like Foo Fighters, Incubus, Triggerfinger and Queens of the Stone Age.
Check out 'What Takes Care of You' on
Spotify: https://spoti.fi/2PXRHEF
Deezer: https://bit.ly/2WdiA99

Facebook event: https://www.facebook.com/events/559216601521625/StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.